26-04-2018
Tikibad

De ongekroonde koning

Rood met blauwe megacones op twintig meter hoogte; megaglijbaan Triton is zelfs buiten het Tikibad niet te missen. Deze superspannende glijbaan is pas vorig jaar geopend en nu al de ongekroonde koning van het Tikibad. Wie neem jij mee in de tweepersoonsband om er knetterhard doorheen te suizen?

Lefgozers gezocht

163 meter lang, 20 meter hoog en 3 spannende cones waarin je heen en weer wordt geslingerd. Het is duidelijk: Triton is alleen voor de echte lefgozers. Enne… in deze waterglijbaan kan het maar zo zijn dat je achterstevoren een cone uitkomt en je dus geen idee hebt wanneer je de volgende kunt verwachten. Spannend!
 

 

Samen delen, samen glijden

In de meeste glijbanen, glij je in je uppie en lig je aan het eind helemaal alleen in een deuk. Maar bij Triton zit je samen met je vader, moeder, broer, zus of beste vriend in een tweepersoonsband. Dat betekent: twee keer zoveel plezier! Wedden dat jullie dat ene ritje nooit meer vergeten?
 

 

Niet te filmen!

Wel te filmen, dus. Want in het Tikibad mag jij je actiecamera meenemen. Film jouw spetterende rit in Triton en deel ’m op Facebook met #Duinrell.

 

Even spieken?

Lijkt het je heel tof, maar wil je graag eerst even spieken om te kijken hoe je het vindt? Bekijk hieronder het filmpje over Triton.

 

Video

Triton
Triton
Triton

Triton

Bezig met laden