De leukste winteruitjes in de buurt

Natuurlijk is er veel te beleven op Duinrell, maar zoek je een leuk winteruitje in de buurt van Duinrell? Speuren hoeft niet, want we hebben de leukste winteruitjes op een rij gezet.

Intocht Sinterklaas in de haven van Scheveningen: 16 november 2019

Op zaterdag 16 november 2019 arriveert de Pakjesboot met Sinterklaas en al zijn Pieten alweer voor de 72ste keer in de Haven van Scheveningen. Elk jaar is het hier een feestje en vanuit Scheveningen start de grote stoet naar de winkelstraten van Den Haag. Bekijk hier het programma.

Cirque du soleil: 11 oktober t/m 8 december 2019

Aan Cirque du Soleil doen artiesten van onder de hele wereld mee, waarbij circusnummers worden gecombineerd met muziek, zang en dans. Tot en met december 2019 staat Cirque du Soleil op het Malieveld in Den Haag. De show duurt iets meer dan twee uur en is absoluut leuk voor jong en oud. Cirque du Soleil staat er tot en met 8 december 2019.

Kerstcircus Den Haag: 21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Heb je Cirque du Soleil gemist? Dan is het Groot Kerstcircus Den Haag een mooi alternatief! Het circus staat op het Malieveld van 21 december tot en met 5 januari 2020. Tickets koop je hier.

Cool Event Scheveningen: 9 november 2019 t/m 26 januari 2020

Deze winter is Scheveningen weer dé plek voor de ultieme wintersportervaring. Voor de 13e keer wordt Cool Event Scheveningen georganiseerd met de inmiddels bekende 600 m2 grote overdekte schaatsbaan 'Kurhausplein on ice'. Iedere dag kun je hier van 10:00 tot 22 uur schaatsen. Verder vind je op de boulevard diverse ijssculpturen en kun je op de boulevard opwarmen met een lekker drankje.

Royal Christmas Fair Den Haag: 12 t/m 23 december 2019

Kun je nooit genoeg krijgen van de kerst? Dan moet je naar de Royal Christmas Fair in Den Haag. Op deze markt zijn zo’n 82 kersthuisjes te vinden met allerlei leuke winkeltjes en eettentjes. Natuurlijk is de Kerstman ook geregeld aanwezig. De Royal Christmas Fair is van 12 t/m 23 december dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur en gratis toegankelijk. Locatie Lange Voorhout, midden in het centrum van Den Haag.

Drijvende kerstmarkt in Leiden: 13 december t/m 21 december 2019

Voor het achtste opeenvolgende jaar vindt de Leidse kerstmarkt in het historische centrum van Leiden plaats. Deze markt is de enige drijvende kerstmarkt in Nederland en tevens de grootste. Van alles is hier te koop: warme chocolade melk, glühwein en er is zelfs een drijvende ijsbaan!


De kerstmarkt staat er van 13 december tot en met 21 december en toegang is gratis. 

Nieuwjaarsduik Scheveningen

Ben jij niet bang voor wat koud en nattigheid? Doe dan mee aan de grootste Nieuwjaarsduik van Nederland! Samen met alle anderen neem je een frisse duik in het koude Noorzee-water aan de Scheveningse kust ter hoogte van De Pier en het Kurhaus. Doe je geen duik? Dan is het ook leuk om te kijken met al die bibberende mensen.


Meedoen? Vanaf 10:30 uur start de inschrijving voor de Unox Nieuwjaarsduik Scheveningen. Rond 11:45 uur is het tijd voor de gezamenlijke warming-up met muziek zodat iedereen lekker warm blijft. Om 12:00 uur gaat de duik van start

Monkeybos in Meijendel: hele jaar door

Favoriet bij veel Duinrell-gasten is het Monkeybos waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ravotten als aapjes. Er is een kabelbaan, uitkijktoren en kinderen kunnen er in bomen klimmen en hutten bouwen. 

Kindermuseumnacht in Den Haag: 14 maart 2020

Kindermuseumnacht brengt cultureel vermaak voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Twintig Haagse musea en culturele instellingen openen namelijk zaterdag 14 maart 2020 hun deuren tussen 17:00 en 22:00 uur. Dit wordt een avond vol bijzondere tentoonstellingen en films, spannende speurtochten en geinige workshops, speciaal voor kinderen.

Bezig met laden