To do in de kerstvakantie!

Ho, ho, ho wordt go, go, go deze kerstvakantie. Naar Duinrell wel te verstaan, want wij zijn de hele kerstvakantie geopend en het barst hier van de gezelligheid!

Attracties zijn open

Je leest het goed, ook in de kerstvakantie zijn er attracties geopend. We openen de attracties roulerend tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Welke er geopend zijn is per dag verschillend (en hangt ook af van het weer). Trek dus vooral een dikke trui aan, doe je sjaal stevig om je nek en laat je verrassen door de winterattracties van Duinrell!

 

Wist je dat…

…je met een kaartje voor het Tikibad ook onbeperkt gebruik kunt maken van de winterattracties? Dat wordt dubbel pret!

 

Achtbaan tijdens kerstvakantie op duinrell

 

Pannenkoeken en prachtpaarden

In Pannenkoekenrestaurant de Carrousel is het goed toeven deze winter. Ze maken er de mooiste creaties (van pannenkoeken met oreo’s tot heerlijke ouderwetse spekpannenkoeken) en als je alles achter de kiezen hebt, stap je in de mooiste carrousel die je ooit hebt gezien. Wist je dat deze antieke attractie al vanaf het jaar 1864 draait? Stap in en laat je meevoeren terug in de tijd.

 

Draaimolen Duinrell

 

Spetterend het nieuwe jaar in!

Ga letterlijk spetterend het nieuwe jaar in, in het Tikibad! Tijdens de kerstvakantie opent het Tikibad al om 09.30 uur (met uitzondering van 1 januari, dan opent het om 13.00 uur) en je kunt er tot 21.30 uur* blijven. Dat betekent: 12 uur Tiki-tijd per dag! Zo weet je zeker dat je écht lang genoeg de tijd hebt om alle zestien glijbanen te proberen (en nog eens, en nog eens, en nog eens) en uitgebreid rond te dobberen op de Lazy River. Ook leuk: het Golfslagbad. Gaan de golven aan, dan moet je erbij zijn!

 

* Op 24, 25 en 31 december in het Tikibad tot 17.00 uur geopend en op 6 januari tot 19.00 uur. Op alle andere kerstvakantiedagen is het Tikibad tot 21.30 uur open.

 

Tikibad Cycloon

 

Wist je dat…

…een dagje onbeperkt genieten in het Tikibad hooguit 2,50 meer kost dan 4 uur toegang tot het Tikibad? Sla je zwemslag en maak er een extra lange Tiki-dag van! Koop alvast je ticket.

Deze blogs vind je ook leuk

Voor welke leeftijden is Duinrell geschikt?

07-03-2019
lees verder

Duinrell: een dag vol hoogtepunten

22-06-2018
lees verder
Bezig met laden