15-04-2021
Vakantiepark

7x Daarom je meivakantie vieren op Duinrell

Ook zo’n zin om er even lekker tussen uit te gaan? Lees dan snel verder! Want ondanks dat onze attracties en het Tikibad nog tot nader bericht gesloten zijn, hebben we een superleuk aanbod in de meivakantie! Van extra veel outdoor activiteiten tot zon, zee, strand én stad in de omgeving. Én inclusief gratis terugkom-tickets voor later in het seizoen.

#1 Slapen in een bosrijke omgeving

Overnachten op ons vakantiepark of de camping betekent vakantie vieren dicht bij huis, met het gevoel er écht even lekker tussenuit te zijn. Duinrell ligt midden in de bossen van Wassenaar en grenst aan een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park Hollandse Duinen.
Op Duinrell is het dus heerlijk wakker worden met fluitende vogels op de achtergrond en geniet je van het voorjaarszonnetje op het terras van je accommodatie. Ook leuk: vanuit je accommodatie of kampeerplaats loop je zo het bos- en duingebied in.

 

Op Duinrell word je wakker midden in de natuur.

 

#2 Vakantie vieren aan zee

Voor zon, zee en strand hoef je niet ver te reizen. Op Duinrell beleef je een heerlijke strandvakantie, gewoon in eigen land en dichtbij huis. Ons park ligt midden in de duinen en op slechts 4 km van het strand. Je fietst er binnen 15 minuten naartoe en met de auto ben je er zelfs al in 5 minuten.
Maak samen een heerlijk lange strandwandeling, ga met de kids op schelpenjacht of geniet in de avond van een prachtige zonsondergang. Ook de populaire badplaatsen Scheveningen, Katwijk en Noordwijk zijn vanaf Duinrell goed te bereiken, met zowel de fiets, auto of het openbaar vervoer. Lees hier meer over alle stranden in de buurt.

 

Op Duinrell beleef je een heerlijke strandvakantie, gewoon in eigen land en dichtbij huis.

 

#3 Héél veel outdoor activiteiten

In de meivakantie organiseert ons Entertainmentteam heel veel toffe outdoor activiteiten (onder begeleiding) voor kinderen én het hele gezin. Van Bubble Voetbal, Nerf Battles en Crea Workshops tot vlotten bouwen, een uniek kijkje achter de schermen bij onze achtbanen en verschillende sporttoernooien. De kinderen hoeven zich dus niet te vervelen deze vakantie! En terwijl de kids worden vermaakt door ons Entertainmentteam, kan jij eindelijk beginnen aan dat goede boek of genieten van een lekker drankje op je terras of voor je tent.

 

In de meivakantie organiseert ons Entertainmentteam heel veel toffe outdoor activiteiten.

 

#4 Inclusief gratis terugkom-tickets voor later in het seizoen

Ondanks dat de attracties en het Tikibad tot nader bericht nog gesloten moeten blijven, is er in de meivakantie heel veel te beleven op Duinrell. Maar we begrijpen natuurlijk dat jij ook graag de attracties mee wil pakken. Dus daar hebben we wat op bedacht! Je krijgt van ons gratis terugkom-tickets voor de attracties voor het hele gezelschap. Zo kun je later in het seizoen nóg een keer komen genieten op Duinrell; een gratis uitje dus!

 

Nu extra bij je boeking voor de meivakantie: gratis terugkom-tickets voor later in het seizoen.

 

#5 Altijd een gezellige stad in de buurt

Door de ligging midden in de Randstad is er tijdens je vakantie altijd een gezellige stad in de buurt. Hang de toerist uit in Den Haag: de mooie stad achter de duinen. Breng een bezoek aan het beroemde Binnenhof of maak een leuke culinaire wandeling door de stad. De zogenoemde Tasty Walks worden ook georganiseerd in andere gezellige steden in de omgeving van Duinrell, zoals Leiden en Delft.

 

Door de ligging midden in de Randstad is er tijdens je vakantie altijd een gezellige stad in de buurt.

 

#6 Je bent ook zo weer thuis

Het grote voordeel van vakantie vieren dichtbij huis, is dat je ook zo weer thuis bent! Ook handig als je tijdens je vakantie toch nog een belangrijke afspraak hebt die je niet kunt verzetten of iets belangrijks bent vergeten.

 

Vanaf Duinrell ben je na je vakantie zo weer thuis! ;-)

#7 Superdeal in de meivakantie: vanaf € 299

#7 Superdeal in de meivakantie: vanaf € 299

Boek nu jouw avontuurlijkste meivakantie aan de kust. Ons aanbod is extra scherp geprijsd en je ontvangt heel veel extra's! Je boekt al een Duingalow-verblijf voor 3 nachten (4 dagen) voor 4 personen vanaf € 299,-. Dat is inclusief alle extra outdoor activiteiten en gratis terugkom-tickets!

Bezig met laden