ALTIJD EEN LEUKE STAD IN DE BUURT

Door de ligging midden in de Randstad is er tijdens je vakantie altijd een leuke stad in de buurt. Hang de toerist uit in hoofdstad Amsterdam of breng een bezoek aan oudhollandse steden zoals Leiden, Haarlem en Delft.

DEN HAAG

Een dagje uit in Den Haag betekent kiezen uit de vele bezienswaardigheden en attracties. Breng een bezoek aan het beroemde Binnenhof, ontmoet het beroemdste meisje van Den Haag in het Mauritshuis, vaar met een boot door de Haagse grachten of geniet van een relaxed dagje op het strand van Scheveningen. De Haagse binnenstad is ook perfect voor een dagje shoppen. De winkels in het historische centrum zijn zeven dagen per week geopend. Eén ding is zeker: je zult je zeker vermaken in Den Haag!

 

Lees meer in ons blog: Den Haag tips

AMSTERDAM

Tijdens je Duinrell-vakantie mag een korte citytrip naar hoofdstad Amsterdam eigenlijk niet ontbreken. Slenter langs de grachten, bezoek wereldberoemde musea en attracties of bezoek een van de typisch Amsterdamse wijken zoals de Bloemenbuurt of de Jordaan. Lees onze tips voor een dagje Amsterdam.

LEIDEN

De grachten, de monumentale panden, de steegjes, de schatkamers van kennis, de cultuur en de wetenschap; Leiden is een bezoek meer dan waard. Maak kennis met Leiden, stad van ontdekkingen. 

 

Nog meer tips? Lees ons blog: 8 tips voor een leuk dagje Leiden!

Delft

Voor een dagje romantiek duik je onder in de knusse straatjes van Delft. Breng een koninklijk bezoekje aan de Nieuwe Kerk, doe een workshop Delfts blauw schilderen in Royal Delft en bewonder de meest Hollandse stad van Nederland vanaf het water tijdens een rondvaart door de grachten.

Haarlem

Wie dol is op shoppen, cultuur snuiven, mooie straatjes én lekker eten kan natuurlijk een dagje naar Amsterdam gaan. Maar dichterbij en veel minder druk is Haarlem! Op nog geen veertig minuten rijden vanaf Duinrell word je verrast door al het leuks wat Haarlem te bieden heeft. Dat wordt gegarandeerd een heerlijk dagje uit!

Rotterdam

Rotterdam is een plek waar alles lijkt te kunnen en waar je heel veel kunt ontdekken. Jong en oud vermaken er zich op, aan of onder water, hoog in de lucht of overdekt als het regent. Op zoek naar tips voor een dagje uit naar de grootste havenstad van Europa? Bezoek SS Rotterdam.

ER is nog meer in de omgeving

Strand

De Wassenaarse Slag ligt op slechts 4 kilometer afstand van Duinrell

 

  • Wassenaarse slag
  • Scheveningen
  • Katwijk
Wassenaar

Breng een bezoek aan het pittoreske Wassenaar

 

  • Shoppen
  • Wat lekkers eten
  • Wandelen
Eropuit met de kids

De leukste activiteiten en uitjes voor kids

  • Genieten op het strand
  • Monkeybos
  • Top 10 uitjes
Bezig met laden