ALTIJD EEN LEUKE STAD IN DE BUURT

Door de ligging middenin de Randstad is er tijdens je vakantie altijd een leuke stad in de buurt. Hang de toerist uit in hoofdstad Amsterdam of breng een bezoek aan oudhollandse steden zoals Leiden, Haarlem en Delft.

DEN HAAG

Een dagje uit in Den Haag betekent kiezen uit de vele bezienswaardigheden en attracties. Breng een bezoek een het beroemde Binnenhof, ontmoet het beroemdste meisje van Den Haag in het Mauritshuis, vaar met een boot door de Haagse grachten of  geniet van een relaxed dagje op het strand van Scheveningen. De Haagse binnenstad is ook perfect voor een dagje shoppen. De winkels in het historische centrum zijn zeven dagen per week geopend. Eén ding is zeker: je zult je zeker vermaken in Den Haag!

 

Lees meer in ons blog: Den Haag tips

AMSTERDAM

Tijdens je Duinrell-vakantie mag een korte citytrip naar hoofdstad Amsterdam eigenlijk niet ontbreken. Slenter langs de grachten, bezoek wereldberoemde musea en attracties of bezoek een van de typisch Amsterdamse wijken zoals de Bloemenbuurt of de Jordaan. Tips voor een dagje Amsterdam vind je hier.

LEIDEN

De grachten, de monumentale panden, de steegjes, de schatkamers van kennis, de cultuur en de wetenschap; Leiden is een bezoek meer dan waard. Maak kennis met Leiden, stad van ontdekkingen.

Delft

Voor een dagje romantiek duik je onder in de knusse straatjes van Delft. Breng een koninklijk bezoekje aan de Nieuwe Kerk, doe een workshop Delfts blauw schilderen in Royal Delft en bewonder de meest Hollandse stad van Nederland vanaf het water tijdens een rondvaart door de grachten.

Haarlem

Wie dol is op shoppen, cultuur snuiven, mooie straatjes én lekker eten kan natuurlijk een dagje naar Amsterdam gaan. Maar dichterbij en veel minder druk is Haarlem! Op nog geen veertig minuten rijden vanaf Duinrell word je verrast door al het leuks wat Haarlem te bieden heeft. Dat wordt gegarandeerd een heerlijk dagje uit!

Rotterdam

Rotterdam is een plek waar alles lijkt te kunnen en waar je heel veel kunt ontdekken. Jong en oud vermaken er zich op, aan of onder water, hoog in de lucht of overdekt als het regent. Op zoek naar tips voor een dagje uit naar de grootste havenstad van Europa? Bezoek SS Rotterdam.

ER is nog meer in de omgeving

Strand

De Wassenaarse Slag ligt op slechts 4 kilometer afstand van Duinrell

 

  • Wassenaarse slag
  • Scheveningen
  • Katwijk
Wandelen en fietsen

Ontdek de prachtige omgeving tijdens een wandel- of fietstocht!

 

  • Duingebied Meijendel
  • Landgoederenroute
  • Scheveningen
Uittips

Verschillende gave uitjes in de omgeving

 

  • Het Binnenhof
  • Rijksmuseum
  • A'dam Lookout
Bezig met laden
Nu boeken