Met deze tips haal je alles uit jouw Duinrell-vakantie

07-02-2023
Algemeen

Tips voor tijdens jouw Duinrell-vakantie

Ga je binnenkort op vakantie naar Duinrell? Superleuk! Je wilt natuurlijk alles uit je Duinrell-vakantie halen. Daarom hebben we de beste tips voor jou onder elkaar gezet, zodat je niks hoeft te missen!

Gebruik de Duinrell-Webapp

Wil je tijdens jouw bezoek alle informatie op zak hebben die je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie? Gebruik dan de Duinrell-Webapp. In deze app vind je onder andere de plattegrond van het park, de actuele openingstijden van onze faciliteiten en het activiteitenprogramma van ons Entertainmentteam. 

 

Kies je eigen plekje

Wil je het liefst dichtbij alle faciliteiten zitten, zo het attractiepark in kunnen rennen of juist rustig midden in de natuur verblijven? Kies dan voor boeken met voorkeurslocatie, zodat je jouw favoriete plekje kunt uitkiezen!

 

Boek hier jouw vakantie

 

 

Onbezorgd plonsen in het Tikibad

Een bezoek aan het grootste waterpark van de Beneluxe kan natuurlijk niet ontbreken als je op Duinrell bent. Hoog, lang, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker… het Tikibad heeft 21 glijbanen voor de hele familie. Wist je dat je van ons 30 minuten omkleedtijd krijgt naast je toegangsduur? Daardoor kan je alles uit jouw bezoek halen en hoef je geen glijbaan te missen! 

 

Ontdek het Tikibad

 

 

Maak onvergetelijke ritjes in het attractiepark

Zin in een dag vol Duinrell-avonturen? Bezoek dan ons attractiepark! Voor de kleine helden zijn er heel veel mini-attracties en de durfals vermaken zich in onze snelle achtbanen. Met meer dan 40 attracties is een dag vol pret en plezier gegarandeerd! Vergeet ook tijdens jouw dagje in het attractiepark niet om contante muntstukken van €0,50 cent en €1 euro mee te nemen. Hiermee kan je bijvoorbeeld een kluisje huren óf bezoek ezeltje strek je in Wonderland!

 

Ontdek de attracties

 

Ontdek de mooiste Hollandse-steden

Door de ligging midden in de Randstad is er tijdens je vakantie altijd een leuke stad in de buurt. Hang bijvoorbeeld de toerist uit in hoofdstad Amsterdam. Wandel langs de prachtige grachtenpanden of maak een boottocht over de wereldberoemde Amsterdamse grachten. Breng een bezoek aan oudhollandse steden zoals Leiden, Haarlem, Den Haag en Delft en leer alles over de Nederlandsche geschiedenis.

 

Steden in de buurt

 

 

Souvenirs

Heb je een onvergetelijke Duinrell-vakantie gehad? Dan kan een mooi aandenken natuurlijk niet ontbreken. In één van onze souvenirwinkels vind jij vast een mooi aandenken. Neem een kijkje bij onze winkels op de Promenade voor de leukste Duinrell-kleding, kikker-knuffels of andere leuke souvenirs. 

 

Bekijk alle souvenirwinkels

 

Entertainmentteam

Tijdens jullie vakantie op Duinrell worden er heel veel leuke activiteiten georganiseerd door het Entertainmentteam. Kom zelf even lekker tot rust terwijl de kinderen zich vermaken tijdens de mooiste shows, leukste spelletjes en Meet & Greet met Rick de Kikker!

 

Bekijk het hele programma

 

 

Dagje shoppen

Zin om een lekker te shoppen tijdens jouw vakantie? Dan is een bezoek aan The Westfield Mall Of The Netherlands een must! Hier vind je het grootse overdekte winkelcentrum van Nederland op nog geen 15 minuten rijden vanaf Duinrell.

 

Sportief genieten van de prachtige natuur

Ons vakantiepark ligt midden in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park Hollandse Duinen. Geniet hier van 60 vierkante kilometer puur natuur: Maak een wandeling op het strand, struin door de duinen of stap op de fiets.


Op ons landgoed vind je 2 padelbanen midden in de natuur! Voor €5,00 kan je een uur padellen inclusief materiaal (rackets en padelballen). Kan jij winnen van je vrienden of familie?  

 

Alle faciliteiten

Bezig met laden