01-06-2023
Algemeen

Duinrell-fans opgelet: onze nieuwe merchandise ligt in de shops!

Wij hebben onze souvenir-collectie uitgebreid met nieuwe merchandise die je moet hebben! De items zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze shops op de Promenade. Deze vind je dicht bij het welbekende Kikkerrad en de Arcade in ons nieuwe Amsterdamse themagebied! Ben je benieuwd naar de items? Lees en kijk snel verder!  

Merchandise voor volwassenen

Duinrell hoodie in sea green verkrijgbaar in de maten: XS t/m XXL. 

 

Duinrell Varsity jacket in black/white verkrijgbaar in de maten: S t/m XXL.

 

Merchandise voor kids

 

Rick de Kikker varsity jacket in red/white. Ook verkrijgbaar in de kleur navy/white (maat 104 t/m 152)

 

 

Sweater Rick de Kikker in heather grey en navy. Ook verkrijgbaar in kleuren red en white (maat 104 t/m 152). 

 

Rick de Kikker T-shirt in pink en swimmingpool blue. Ook verkrijgbaar in kleuren kellygreen, en sky blue (maat 104 t/m 152).

 

Let op: bij deze collectie geldt OP = OP

Deze blogs vind je ook leuk

Met deze tips haal je alles uit jouw Duinrell-vakantie
07-02-2023
Ga je binnenkort op vakantie naar Duinrell? Superleuk! Je wilt natuurlijk alles uit je Duinrell-vakantie halen. Daarom hebben we de beste tips voor jou onder elkaar gezet, zodat je niks hoeft te missen!
Nog meer speelplezier op Duinrell
09-03-2023
We hebben superleuk nieuws! Vanaf nu vind je nóg meer speelplezier op Duinrell. In de speeltuin hebben we een tweede springkussen van maar liefst 8,6 bij 8 meter geplaatst. En naast de Kikkerachtbaan vind je een nieuw speeltoestel: Wauwels Nest.
Bouwupdate Amsterdams Themagebied
05-04-2023
Op dit moment wordt er op Duinrell nog keihard gewerkt aan ons nieuwe Amsterdamse themagebied. De puntjes worden op de i gezet, want binnenkort is het totale gebied toegankelijk voor onze gasten. De Arcade is al in gebruik genomen. Benieuwd hoe de nieuwe gamehal eruit ziet? Lees en kijk snel verder!
Bezig met laden