20-03-2020
Algemeen

Verplicht thuisblijven? Haal Duinrell in huis!

We gaan met zijn allen een paar vreemde weken tegemoet. Scholen zijn dicht en we worden opgeroepen tot social distancing: zoveel mogelijk thuisblijven. En jammer genoeg zijn de attracties en het Tikibad ook gesloten. Mis jij Duinrell nu ook al zo erg? Dan hebben we wat leuke tips om het Duinrell-gevoel toch in huis te halen én om de verveling misschien tegen te gaan.

Tip 1: Maak een tekening van Rick de Kikker

Rick de Kikker is dol op tekeningen en kleurplaten. Vinden je kids het ook leuk om tekeningen te maken? Laat ze dan een mooie tekening maken voor Rick de Kikker. Een kleurplaat kan ook! Op onze site vind je verschillende Duinrell-kleurplaten. Downloaden, printen en kleuren maar.

 

Download de kleurplaten

 

Klaar? Stuur het resultaat naar Rick de Kikker via [email protected]. Misschien krijg je wel een berichtje terug!
 

Tip 2: Maak een knutselwerkje

Voor alle crea-bea’s hebben wij naast kleurplaten ook hele leuke knutselwerkjes online staan. Zo kun je samen met de kids lekker creatief bezig zijn. Maak Rick de Kikker of Lelie na met strijkkralen of vouw een eigen Wild Wings-vliegtuig. 

 

Bekijk knutselwerkjes

 

Klaar? Stuur een foto van jullie kunstwerk naar [email protected].   

 

 

Tip 3: Thuis leren op een leuke manier

Wist je dat wij verschillende leskaarten in Duinrell-thema hebben? Leer bijvoorbeeld over G-krachten aan de hand van de attractie Wild Wings of leer alles over kikkers. Leuk en leerzaam voor de kids en wie weet steek je er zelf ook nog wat van op ;-).

 

Donwload de leskaarten

 

Tip 4: Duinrell-puzzel

Puzzelen maar! Wij hebben allerlei leuke puzzels op onze website staan. De puzzels hebben alles te maken met het attractiepark, het Tikibad of op vakantie gaan. Lukt het jullie om alle puzzels op te lossen?

 

Bekijk de puzzels

 

Tip 5: Duinrell-video’s

Op ons YouTube-kanaal staan toffe video’s voor heel veel kijkplezier. Bekijk de leuke Family Challenges of kijk de filmpjes over onze attracties en verzin samen alvast welke attracties jullie straks allemaal willen gaan doen. Alle filmpjes kijken kan natuurlijk ook. ;-)

 

Naar ons YouTube-kanaal

 

Heel veel plezier met deze tips en hopelijk tot snel op Duinrell!

Bezig met laden