Rick de Kikker heeft iets nieuws: zijn eigen auto!

Als je Rick’s Avonturen Burcht op loopt dan zie je iets nieuws: de carport tegenover Rick’s Huis. En kijk je goed, dan zie je in zijn carport een échte klassieker staan. Een Fiat Topolino uit 1950.

Tulpenrallye

De Fiat Topolino is een knipoog naar de Tulpenrallye uit 1953, een speciaal moment in de geschiedenis van Duinrell. In 1953 werd voor de vijfde keer de Tulpenrallye georganiseerd. H.R.J. Graaf van Zuylen van Nijevelt, de oprichter van Duinrell en tevens de vader van onze huidige directeur Philip van Zuylen van Nijevelt, ging er dat jaar met de winst vandoor. Hij was de eerste Nederlander die de Tulpenrallye won. H.R.J. Graaf van Zuylen van Nijevelt schreef de overwinning op zijn naam met zijn auto Jowett Javelin.

 

 

Nummer 53

De auto is speciaal voor onze eigen Rick de Kikker opgeknapt en gedecoreerd in het thema van de Tulpenrallye. Leuk feitje: H.R.J. Graaf van Zuylen van Nijevelt won in 1953 met startnummer 53. Daarom zie je dit nummer meerdere keren terugkomen op Rick zijn nieuwe auto.

 

 

Rick’s auto bewonderen?

Rick’s auto is vanaf nu te bewonderen op Rick’s Avonturen Burcht! Je vind hem in de carport tegenover Rick’s Huis. Heb je een mooie foto gemaakt bij Rick zijn nieuwe auto of bij een andere attractie op Duinrell? Deel ‘m via #duinrell op Instagram. Vinden we leuk!

 

Bezig met laden