23-03-2018
Algemeen

Spetterend nieuw seizoen op Duinrell gaat van start

Op 24 maart is het weer zover: tijd voor een spetterend nieuw seizoen op Duinrell! Met ons prachtig vernieuwde Tikibad, de gigaglijbanentoren in de speeltuin en toffe attracties is één ding zeker: na een dagje Duinrell wil jij #nooitmeernaarhuis!

Kids waterpark Playa

Het Tikibad was al het grootste glijbanenparadijs in de Benelux maar sinds vorig jaar is onze trots nóg groter. Met de bouw van Playa is het Tikibad namelijk ook voor de allerkleinsten een feestje. Playa heeft vier grandioze glijbanen voor kids van vier tot twaalf jaar. En omdat het water niet hoger staat dan 15 cm mogen alle kinderen vanaf 4 jaar er zonder bandjes spelen. Hadden we het ook niet over de állerkleinsten? Jazeker. Voor baby’s en peuters hebben we een heerlijk verwarmd bad waar ze samen met pappa en mamma kunnen spartelen.
 


Toffe toren

De glijbanentoren in de speeltuin heeft niet een, niet twee, maar drie toffe glijbanen om vanaf te roetsjen. En als je die allemaal hebt gehad, kun je kiezen uit nóg dertig speeltoestellen. Kortom: in deze speeltuin vermaak jij je de héle dag.
 


Aqua Shute

Roetsjen van de Aqua Shute was al leuk, maar is nu nóg leuker! Vorig jaar gaven we de Aqua Shute een sleetjeslift, zodat je niet meer zelf je watersleetje naar boven hoeft te tillen. Dit jaar hebben we de Aqua Shute een metamorfose gegeven. Gehuld in nieuwe kleuren is-ie klaar voor een nieuw, spetterend seizoen! Jij ook?

 

#Duinrell

Weten wat er allemaal gebeurt op Duinrell? Volg de hastag #duinrell op Instagram en je wordt op slag vrolijk. Vergeet niet tijdens je bezoek zelf ook wat toffe kiekjes te nemen en te delen. Vinden wij superleuk!

Vanaf 24 maart is  Duinrell zeven dagen per week geopend en kun je ook alle dagen gebruikmaken van het Tikibad.
Koop tickets voor een dagje uit of boek een plekje op het vakantiepark.

Bezig met laden