14-09-2018
Algemeen

Duinrell als één groot meidencircus

Als je heel goed luistert hoor je ze al… duizenden meiden staan te trappelen om Duinrell te bestormen op 22 en 23 september. En dat is niet zomaar. Volgend weekend is het Tina Festival! Artiesten, shoptentjes, workshops en heel veel gezelligheid. Wij zeggen: laat het circus maar beginnen.

Zingen, swingen en selfies scoren

Zet je maar schrap voor heel veel gegil, want dit jaar hebben meiden echt alle reden om zich te laten horen. Werkelijk al hun idolen zijn van de partij op Tina Festival. Nationale én internationale helden komen optreden en fans kunnen oog in oog staan met hun favoriete YouTubers. Weten wie er allemaal komen optreden op Tina Festival? Je leest het hier.

 


 

Houd je hoofd koel

Na een ontmoeting met (of een glimp opvangen van) je grootste idool kun je maar op één manier je hoofd koel maken: met een plons in het Tikibad! Met je Tina Festival-kaartje mag je twee uur zwemmen in het Tikibad. Een perfect einde van een perfecte dag of juist een lekkere, frisse plons tussen alle Tina Festival activiteiten door. Ook de attracties van Duinrell zijn de hele dag open, dus als je nog een stem over hebt, kun je die er prima uitgillen in de Falcon of de Dragonfly. Enne… hoe zou het hoofdpodium eruitzien vanuit de Wild Wings? Zeker weten dat je over alle hoofden heen kijkt!

 


 

Blijf je slapen?

Tijdens Tina Festival is zóveel leuks te doen op Duinrell, dat je aan een dag bijna niet genoeg hebt. Komt dat even goed uit; boek je het Tina Festival arrangement dan ben je al vanaf vrijdagmiddag welkom en kun je ook dan al gebruik maken van het attractiepark en Tikibad. Je krijgt net als alle Tina Festival-bezoekers een keycord en bonnenboekje én je bent als eerste op het terrein. Zo sta je zeker weten vooraan! Er zijn nog een aantal Duingalows te boeken, en je kunt ook logeren op de camping. Boek nu en zorg dat jij het Tina Festival niet mist.

Deze blogs vind je ook leuk

Slapen op Duinrell? Dat kan!

13-01-2020
lees verder

Het leukste dagje uit

05-04-2019
lees verder
Bezig met laden