17-10-2022
Algemeen

Het Tropisch winterweekend van de familie Boom

In de winter kan het soms zo enorm koud zijn in Nederland dat wij hunkerden naar tropische warmte. En waar kun je dat beter vinden dan in het Tikibad op Duinrell? Het water in het subtropische zwembad is heerlijk warm waardoor we de winterse kou binnen no time vergeten waren. Extra leuk bovendien in het Tikibad is dat je veel meer kunt doen dan alleen maar baantjes trekken. Zo zijn er allerlei waterglijbanen en andere wateractiviteiten die je kunt doen. Tijdens ons verblijf op het vakantiepark van Duinrell hebben we verder meegedaan met allerlei leuke winteractiviteiten die tijdens de Tropische Winter Weekenden georganiseerd werden. Lees snel meer over ons tropische avontuur! 

Onze knusse Duingalow vlakbij de winterse activiteiten


Tijdens ons Tropische Winter Weekend op Duinrell verbleven we in een knusse comfort Duingalow met twee slaapkamers, keuken en gezellige woonkamer. Het huisje lag super dichtbij Duinrell Plaza waar ook de snackbar te vinden is. Vanaf Duinrell Plaza liepen we razendsnel naar de Winter Weide voor de leukste winteractiviteiten. Zo hebben we hier op zaterdagavond, na een overheerlijk patatje van de snackbar, marshmallows geroosterd boven het knisperende kampvuur en geswingd op de leukste hits die werden gedraaid tijdens de silent disco. 

 

Maar dat was nog niet alles! Zo won ons oudste zoon van 12 op zondag de skelterrace en deed onze dochter van 5 mee aan een creatieve workshop. Die zelfgemaakte frisbee gaat de komende vakanties nog wel mee! Uiteraard heeft zij zich ook laten schminken tot een coole kikker! Zo kon ze extra leuk op de foto met Rick de Kikker. 

 

Iedere dag opwarmen in het Tikibad


Uiteraard was het Tikibad de hoofdattractie voor onze kinderen van 12, 9 en 5 dit weekend. Hier zijn we dan ook iedere dag naartoe geweest! De twee oudste kinderen hebben samen iedere waterglijbaan wel vijf keer gedaan, terwijl de jongste niet verder kwam dan het fantastische kids waterpark Playa. En mama en papa? Die gingen om de beurt een rondje in de Lazy River of namen een momentje voor zichzelf in een whirlpool. Die echte grote waterglijbanen vonden we verder allebei wel heel spannend, maar de meesten hebben we toch een keertje gedaan! De favoriet van ons allemaal was de Cycloon. Heel bijzonder hoe je uitkomt in een trechter en eigenlijk niets anders kunt dan via het gat in het water plonsen.

 

 

De omgeving ontdekken


Hoewel de attracties dicht waren tijdens ons Tropische Winter Weekend mocht dit de pret niet drukken, zo is buiten Duinrell ook genoeg te beleven. Zo hebben we op zaterdag fietsen gehuurd en zijn we naar het strand gefietst. Hier maakten we een leuke strandwandeling en konden we heerlijk uitwaaien. Op zondag hebben we een uitstapje gemaakt naar Den Haag. We hadden namelijk het Binnenhof nog nooit in het echt gezien. 

 

Op zondagavond hebben we ons uitgebreid vermaakt in de Duinrell Pub. We ontvingen namelijk bij aankomst een wintercadeau met daarin onder andere 6 drankjes in de Duinrell Pub en 6 gratis arcade games. Zo konden papa en mama lekker relaxen in de pub terwijl de kinderen zich uitgebreid konden vermaken met de arcade spelletjes. Tot slot hebben we nog een bowlingbaan gehuurd om ons weekendje weg af te sluiten.

 

 


Al met al was het een fantastisch weekendje op Duinrell met de leukste activiteiten binnen - en buiten Duinrell en met een heleboel waterplezier in het Tikibad. Hier zullen de kinderen het nog lang over hebben! 

 

Boek je tropische winterweekend nu

Bezig met laden