20-10-2022
Algemeen

Het voorjaars Weekend van de familie Rensk

Vrijdagmorgen zaten onze kinderen al te stuiteren wanneer we nou zouden vertrekken naar Duinrell voor een heerlijk voorjaarsweekendje. Hierdoor zijn we maar snel vertrokken naar Wassenaar. Het was een lange rit maar zeker de moeite waard. We kwamen meteen al helemaal in voorjaarsstemming doordat het lentezonnetje lekker scheen. Bij de receptie werden we uitgebreid onthaald en ontvingen we een leuk wintercadeau. Hoewel Duinrell bekend staat om het attractiepark en Tikibad is er namelijk ook een heerlijk vakantiepark waar je kunt verblijven met alle faciliteiten op eigen landgoed! 

Dutten in een Duingalow

Bij de receptie ontvingen we de sleutel voor onze Premium Plus Duingalow. Als we een weekendje weg gaan met het gezin pakken we namelijk direct uit! Maar uiteraard zijn er ook een heleboel goedkopere Duingalows op Duinrell die je kunt boeken. In onze Duingalow bevond zich een eigen privé sauna. Hier hebben we uiteraard heerlijk relaxte uurtjes doorgebracht. Wat ook fijn was, was de gratis wifi in de Duingalow. Zo konden we onze foto’s van het weekendje Duinrell razendsnel op social media zetten.

 

Genoeg te beleven op Duinrell in het voorjaar

Onze Duingalow lag op slechts 5 minuten lopen van het attractiepark. De winterattracties waren zowel zaterdag als zondag geopend. Onze oudste van 10 heeft bijna het recordaantal rolls in Wild Wings verbroken, terwijl de jongste van 4 super enthousiast werd van de Kwakus Kwakus Kwebbel Show. Op zaterdagavond worden de populairste attracties in de schijnwerpers gezet wat een prachtig effect gaf. We keken onze ogen uit van de schitterende lichten in diverse kleuren.

 

 

Toen we vrijdagmiddag aankwamen was het Tikibad geopend. Hier zijn we uiteraard meteen naartoe gegaan, evenals op zaterdag en zondag. In het voorjaar kan het namelijk nog best koud zijn en dan is een duik in een subtropisch zwembad geen overbodige luxe. Voor zowel jongere als oudere kinderen was het Tikibad helemaal perfect. Zo zijn er maar liefst 16 uitdagende glijbanen, een kids waterpark en kon mama de heerlijk dobberen op de Lazy River.

 

 

Naast het Tikibad en de winterattracties is er verder meer dan genoeg te beleven op het vakantiepark van Duinrell tijdens de Voorjaars Weekenden. Het entertainmentteam regelt namelijk allerlei leuke activiteiten. We hebben ook heerlijke drankjes gedronken bij de buitenbar terwijl we opwarmden bij het knisperende kampvuur. Op zaterdag heeft onze oudste bovendien het Airhockeytoernooi gewonnen terwijl onze jongste vrolijke voorjaarskleuren op haar gezicht kreeg geschminkt.

 

Wat een schitterende omgeving!

Op zondag hebben we fietsen gehuurd met het tegoed van het wintercadeau om de veelzijdige omgeving van Duinrell te gaan ontdekken. We waren onder de indruk van de bosrijke omgeving en machtige duinen. Vlakbij het strand hebben we de fietsen even geparkeerd om prachtige foto’s te maken van het landschap en om op zoek te gaan naar schelpjes. Hier gaan we thuis zeker leuke knutselwerkjes van maken.

 

 

Helaas was het maandagochtend alweer tijd om te vertrekken. Op de weg naar huis zijn we nog even gestopt om te lunchen in Den Haag en hebben we daar meteen de stad bezichtigd. We zouden zeker nog een keertje teruggaan naar die heerlijke Duingalow op Duinrell tijdens de Voorjaars Weekenden. Twijfel jij om een weekendje naar Duinrell te gaan in het voorjaar? Wij zouden het 100 procent aanraden.

 

Boek je voorjaarsweekend nu

Bezig met laden