05-04-2023
Algemeen

Bouwupdate Amsterdams Themagebied

Op dit moment wordt er op Duinrell nog keihard gewerkt aan ons nieuwe Amsterdamse themagebied. De puntjes worden op de i gezet, want binnenkort is het totale gebied toegankelijk voor onze gasten. De Arcade is al in gebruik genomen. Benieuwd hoe de nieuwe gamehal eruit ziet? Lees en kijk snel verder!

 

Arcade al geopend

De Arcade, onze nieuwe gamehal, is afgelopen weekend voor het eerst geopend. Daag je vrienden of familie uit voor spannende gamebattles, race in een simulator, laat je flipperkastvaardigheden zien of schiet de puck naar de overwinning tijdens een potje Airhockey.

 

 

 

Nieuwe Botsboten

Aan de vernieuwde Botsboten wordt momenteel nog hard gewerkt. Maar wat wordt het mooi! We hopen de nieuwe Botsboten z.s.m. te openen. Houd onze socials in de gaten voor de laatste updates.

 

 

 

Nieuwe familieattractie: De Oude Lijnbaan

Achter het nieuwe gebouw van de Arcade worden momenteel de voorbereidingen getroffen voor onze nieuwste familieattractie: De Oude Lijnbaan. Op deze Oldtimerbaan kun je met 6 km/u een rondje rijden in een gethematiseerde oude bus of een oude truck. Elk voertuig krijgt een eigen thema, waardoor je iedere rit weer anders zult beleven.  We openen De Oude Lijnbaan naar verwachting medio juli 2023.

 

 

Volg ons!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de exacte openingsdata van alle vernieuwingen? Houd dan onze socials in de gaten, want daar geven we je de laatste updates.

Bezig met laden