5x Overwinteren op Duinrell

25-11-2022
Algemeen

Heb jij ook zo’n zin om er gezellig tussen uit te gaan, op te laden en echt even samen te zijn? Kom gezellig een weekendje overwinteren tijdens de Duinrell Winterweekenden! Geniet samen van een weekend vol tropisch zwemplezier en magische winteravonden. Benieuwd wat er nog meer te beleven is tijdens de Duinrell Winterweekenden? Lees snel verder.

#1 Attracties spectaculair verlicht

Het wordt vroeg donker in de winter, dus zodra de schemering valt zorgen wij dat het attractiepark magisch verlicht wordt. Maak een vrije val in de Falcon of geniet van de mooie verlichting vanuit de Kikkerachtbaan. Natuurlijk mag je ook overdag gebruik maken van de winterattracties

 

 

#2 Marshmallows roosteren

Ervaar de gezellige wintersfeer op het Winterplein. Warm op bij een knisperend kampvuur, drink een lekkere warme choco of rooster heerlijke marshmallows!

 

 

#3 Tropische Tikibad

Sluit je ogen, voel de aangename temperatuur en beeld je in dat je op een tropisch eiland bent. In het Tikibad kan het! Ontsnap aan de kou en warm lekker op in het Tikibad. Het Tikibad heeft 26 binnen-glijbanen voor de hele familie. Voor waaghalzen zijn er razendsnelle glijbanen, voor kinderen is er het supertoffe kids waterpark Playa. 

 

 

#4 Leuke winter activiteiten

Tijdens de Winterweekenden worden er heel veel leuke activiteiten georganiseerd. Voetballen in een opblaasbare bal, dat staat garant voor heel veel lol! Ren, rol, draai en score tijdens bubbelvoetbal. Zoek jouw favoriete liedje uit en zing met volle borst mee tijdens de karaoke. Of laat je schminken tot een coole kikker, stoere tijger of prachtige ijs Princes. Een handige tip: Spring niet met je mooie schmink creatie het Tikibad in, dat zou super zonde zijn natuurlijk ;) 

 

 

#5 Gezellige avond in de Duinrell Pub

In de Duinrell Pub in Duinrell Plaza ben je van harte welkom voor een gezellige avond. Lekker borrelen aan de bar of een van de tafeltjes. Live sportevenementen op groot scherm en de Mini-Bowling zorgen voor extra plezier! Loop hieronder alvast een rondje in onze Duinrell Pub, tot gauw!

 

Boek hier je wintervakantie

Bezig met laden