Duinrell 2022: een jaar vol hoogtepunten

28-01-2022
Algemeen

6 hoogtepunten op Duinrell dit jaar die je niet mag missen!

Het komende jaar staan er een hoop gave dingen op de planning en beleef je de mooiste momenten op landgoed Duinrell. In deze blog zetten we de leukste hoogtepunten voor je op een rijtje.

Feestdagen en schoolvakanties

Geniet tijdens de feestdagen en schoolvakanties van een heerlijke verblijf op ons landgoed. Ons entertainmentteam organiseert dan extra leuke (outdoor-)activiteiten. Van Bubbelvoetbal, Vlottenbouwen en PlayStation Battles tot Meet & Greets met Rick de Kikker. Er is genoeg te doen op Duinrell zodat je je geen moment hoeft te vervelen. We hebben per periode speciale aanbiedingen waar jij nu al van kunt profiteren. Wacht dus niet langer en boek snel jouw verblijf op Duinrell voor aankomend jaar!

 

Bekijk ons aanbod tijdens feestdagen en schoolvakanties

 

 

Mei – One Two Tribute Festival 

Op 15 mei toveren we het Duinrell-landgoed om tot één groot muziekfestival, waarbij verschillende bekende tribute-artiesten een ode brengen aan bekende popsterren zoals: Amy Winehouse, Robbie Williams en Michael Bublé. Geniet van liveoptredens begeleid door onze eigen tributeband de Candy Angels en luister naar je favoriete nummers onder het genot van de lekkerste versnaperingen en drankjes. Daarnaast kun je onbeperkt genieten van alle attracties en tegen een meerprijs krijg je ook eenmalig twee uur lang toegang tot het Tikibad. Kortom: dit wil je niet missen!

 

Alles over het One Two Tribute Festival

 

 

 

Juli en augustus – Zomershow

We hebben ze twee jaar moeten missen, maar ze zijn terug van weggeweest: Scott en Muriel met hun spectaculaire Zomershow! Dertig minuten lang lachen, gieren en brullen voor jong en oud. De show is een perfecte combinatie tussen slapstick, magie en non-stop plezier voor het hele gezin. Vanaf 16 juli t/m 28 augustus is de show drie keer per dag, zeven dagen in de week te zien in het Zomertheater.

 

 

Oktober – Dino Discovery

Roarrr! Voor de échte dino-liefhebbers hebben we ook dit jaar weer heel de maand oktober Dino Discovery op Duinrell. Ga als een echte dino ranger op zoek naar deze prehistorische reuzen die door het park verspreid staan en kom alles te weten over jouw favoriete dinosaurussen. Sta oog in oog met een T-Rex, rij langs de Ankylosaurus in de Minitrein en ga op de foto met jouw lievelings dino. Maar pas op: de dino’s bewegen en brullen heel hard! Dat wordt een monsterlijk avontuur om nooit meer te vergeten…

 

Alles over Dino Discovery op Duinrell

 

 

November, december, februari en maart – Winterweekenden

Ook gedurende de koude wintermaanden beleef je samen een onvergetelijke tijd op Duinrell. Tijdens de winterweekenden warm je heerlijk op in het tropische Tikibad, geniet je van anderhalve kilometer aan glijbanen en kun je overdag je energie kwijt in onze attracties en speeltuinen. Zodra de avond valt, worden de leukste attracties spectaculair verlicht en beleef je de meest magische winteravonden op Duinrell. Kom aan het einde van de dag lekker bij met een warm drankje en rooster marshmallows bij het knisperende kampvuur op het gezellige winterplein.

 

Boek je winterweekend

 

Bezig met laden