25-02-2019
Algemeen

Deel jouw mooiste Duinrell-beelden met #duinrell

Natuurlijk hebben we onze eigen foto’s en video’s, maar wist je dat we ook megablij worden van beelden gemaakt door onze eigen gasten? Jouw foto of video is net weer vanuit een ander perspectief gemaakt en we vinden het superleuk om te zien hoe jij Duinrell ervaart. En juist daarom willen we jouw foto's en video's zien!

En of dit nu van het Tikibad, het Attractiepark, het Vakantiepark of ons Duinrell-restaurant is … dat maakt ons helemaal niet uit! Zolang jouw plaat maar gemaakt is op het Duinrell-landgoed. Alle beelden van Duinrell zijn welkom, dus ook als jouw ene foto van een paar jaar terug is.

 


 

Win met jouw foto of video een dagje Duinrell voor zes personen, we kiezen drie winnaars uit!


Deel ook jouw mooiste Duinrell-foto of -video met ons, want de allermooiste wordt natuurlijk beloond. Op donderdag 14 maart maken we namelijk de winnaar bekend en hij of zij wordt beloond mét maar liefst zes tickets voor Duinrell (inclusief onbeperkt Tikibad). Zie jij het al voor je: met je vriendinnen of het hele gezin de achtbaan in? En daarna samen spetteren in het Tikibad?

Nou het leukste van alles is: we kiezen 3 winnaars uit! Dus 3 Duinrell-fans winnen met hun foto of video maar liefst zes tickets voor het attractiepark én onbeperkt toegang tot het Tikibad. 
 


Oké, klinkt goed ... hoe doe je mee?


Deze Duinrell-wedstrijd vindt uitsluitend plaats op Instagram. Zorg dus allereerst dat je ons volgt op ons Duinrell-instagramaccount, want hier maken we uiteindelijk ook de winnaars bekend. En ... je wilt het natuurlijk niet missen als jij de winnaar bent, toch? ;-) Geen Instagram-account? Dan is het een goede reden om er één aan te maken. 

 

Instagram Duinrell


Jouw foto of video deel je vervolgens via #duinrell op jouw tijdlijn (niet in de stories dus, want die kunnen we na 24 uur niet meer zien). Zorg dat je profiel openbaar is, anders kunnen we je foto niet zien. Mag je ons ook taggen met @duinrellwassenaar? Ja graag!  

Je kunt jouw foto of video delen tot uiterlijk zondag 10 maart 2019. Op maandag 11 maart gaan we alle inzendingen beoordelen en op donderdag 14 maart maken we de uiteindelijke winnaars bekend! Spannend … doe je ook mee?

 

 

Voorwaarden?

 • Deze foto- en videowedstrijd vindt alleen plaats via Instagram.
 • Foto’s en video’s voor deze wedstrijd worden alleen beoordeeld als ze geplaatst zijn op Instagram met #duinrell en op je eigen tijdlijn (zorg dat je profiel openbaar is, zodat we je foto kunnen zien). Bovendien moet je ze delen tussen zaterdag 23 februari en zondag 10 maart 2019. Foto’s en of video’s voor die tijd of erna geplaatst doen niet mee met de actie. Natuurlijk mag je een eerder gedeelde foto/ video opnieuw posten, maar dan wel in dit tijdsbestek.
 • Je moet het Duinrell Instagramaccount volgen om kans te maken op de prijs: ons officiële en enige account is @duinrellwassenaar.
 • Foto’s en video’s  worden gedeeld op de tijdlijn en niet in de stories; want beelden in de stories zijn maar 24 uur zichtbaar en kunnen we dus later niet meer zien.
 • Mag je meer beelden delen via #duinrell? Natuurlijk, van ons mag je zo vaak meedoen als je wilt. Vinden we alleen maar leuk!
 • Wij, medewerkers van Duinrell dus, kiezen de winnaar uit. Het is leuk als jouw foto of video vaak is geliket door je vrienden, maar dat telt niet mee voor de drie winnende foto's of video's. Wij van Duinrell kiezen uiteindelijk de winnende platen uit en deze maken we bekend op donderdag 14 maart.
 • Het kan zijn dat je niet de winnaar bent, maar dat we je foto of video wel heel erg tof vinden en je benaderen voor een ere-plek op onze site. Dit stemmen we met je af, maar houd je Instagram-inbox dus in de gaten. ;-)
 • De drie winnaars winnen zes tickets voor een dagje Duinrell (inclusief onbeperkt toegang tot het Tikibad). De tickets zijn geldig voor een bezoek in 2019 en moeten ook in één keer besteed worden. Het is dus de bedoeling dat je vijf mensen meeneemt naar Duinrell en niet zelf 6 keer naar Duinrell komt. ;-)
 • Eigen personeel van Duinrell is van deze foto- en videowedstrijd uitgesloten. Natuurlijk vinden we het leuk als je ook beelden deelt, we kiezen je alleen niet als winnaar uit.

   

Deze blogs vind je ook leuk

Foto's van onze Duinrell-gasten

29-03-2019
lees verder

De Bellinga's op bezoek bij Duinrell

15-08-2019
lees verder
Bezig met laden