Een heerlijk weekendje weg in de winter

Gastblog
12-10-2022
Algemeen

Het Winter Weekend van de familie van Dijk

Tijdens de winter willen we er altijd graag even een weekendje tussenuit. De kinderen willen buiten lekker rennen en spelen en wij kunnen ook wel wat frisse lucht gebruiken. Daarom hebben we dit jaar gekozen voor een winter weekend op vakantiepark Duinrell. Een heel weekend lang hebben we met z’n vijven genoten van Duinrell in wintersferen. In deze blog nemen we je mee in ons weekend! 

 

Verblijven in een Duingalow

Op vrijdagmiddag stapten we in de auto naar vakantiepark Duinrell. Voor ons nog geen uurtje rijden, dus dat was prima vol te houden voor de kids. We hadden gekozen voor een verblijf in een premium plus Duingalow. Dit is een bungalow op nog geen 5 minuten lopen naar de attracties. We hadden twee slaapkamers, een gezellige leefruimte en een overdekt terras waar we zondag nog even hebben kunnen zitten toen de zon zich liet zien. Maar de meeste tijd hebben we in het weekend doorgebracht in het attractiepark en bij alle faciliteiten die Duinrell aanbiedt. 

 

Bekijk alle faciliteiten

 

Verlichte attracties, kampvuur en gezelligheid

In de winter een weekend verblijven op Duinrell is echt een aanrader. Zeker voor gezinnen met kinderen. We hebben ons allemaal fantastisch vermaakt. 

 

We zijn de zaterdag goed begonnen door meteen naar de attracties te lopen. In de winter zijn er heel veel attracties open. Niet allemaal tegelijk, maar verspreid over de dag meerdere keren. Zo hebben we kunnen genieten van de Kikkerachtbaan, de Dragonfly en de Wild Wings. Maar er was nog veel meer open. 

 

 

‘s Middags zijn we met het hele gezin in het Tikibad gegaan om even op te warmen. De toegang tot het Tikibad was inbegrepen bij ons verblijf, dat was heel fijn want de kinderen vonden de vele glijbanen helemaal geweldig. 

 

Meerdere horeca faciliteiten waren open op het park, dus we hebben voor het avondeten patatjes gehaald bij de snackbar op Duinrell Plaza. Zo waren we helemaal klaar voor de winterse avond. De twee jongsten zijn gaan slapen, maar ik ben nog even met de oudste naar de verlichte attracties gaan kijken. Op de Winter Weide was ook nog een kampvuur waar we marshmallows hebben geroosterd en warme chocolademelk hebben gedronken. Een warm einde aan een heerlijke dag. 

 

 

In de buurt van Duinrell

Zondag hebben we wat rustiger aan gedaan. De twee gameliefhebbers in het gezin zijn in de Duinrell Pub uren zoet geweest met de games zoals Mario Kart die daar gespeeld konden worden en de rest heeft een knutselwerkje gemaakt bij de Crea Winter Workshop georganiseerd door het Duinrell team. 

 

Op zondagmiddag wilden we graag even van het park af om de omgeving te ontdekken. We hadden een fiets gehuurd om het duingebied te verkennen en om even naar het strand van Wassenaar te gaan. Het was gelukkig best prima weer voor eind november waardoor we heerlijk van de zon konden genieten. We zijn nog even bij de Westfield Mall of the Netherlands langsgegaan voor wat kleine aankopen. Duinrell ligt heel centraal in Zuid-Holland, dus ook als je niet de hele tijd op het park door wilt brengen is er genoeg te doen in de buurt. 

 

In de avond zijn we bij de Duinrell pub langs geweest. Bij aankomst op het park kregen we een gratis winter cadeau waarin onder andere 6 drankjes in de Duinrell Pub en 6x gratis arcade games zaten (en 20 euro tegoed voor de fietsverhuur en een gratis pak chocomel bij de Duinrell Superstore). Dus zowel wij als de kinderen hebben een leuke avond gehad.  

 

 

Er even tussenuit in de winter

Op maandagochtend hebben we nog genoten van een kopje koffie in de Duingalow en zijn we weer richting huis vertrokken. Een weekendje weg in de winter naar Duinrell is echt een aanrader om er even helemaal tussenuit te zijn. Er is genoeg te doen voor jong en oud!

 

Boek je weekendje weg nu

 

 

 

 

Bezig met laden