10-08-2018
Attractiepark

Grote avonturen voor de kleinste gasten

Op Duinrell kan iedereen op avontuur. Ook de kleintjes. Speciaal voor hen hebben we de leukste kleine attracties. En daarover zul je ze nog dagen – wat… wéken – horen praten.

Wonderland

In Wonderland komen sprookjes tot leven. Waan je klein duimpje bij de grote reus, pas op voor ezeltje strekje en dans met de zingende paddenstoelen. Zelfs kleintjes die pas nét kunnen lopen genieten van deze droomwereld.
 

Ezeltje strekje op Duinrell


Ook de attracties in Wonderland zijn speciaal op kleine kinderen gericht. In de eenpersoons-draailift draaien ze hoog boven de grond (in hun ogen ;-)). De zweefmolen heeft een aangepaste draaisnelheid en genoeg ruimte zodat je ernaast kunt blijven lopen. Hiermee zetten de kleintjes hun eerste stappen in een echt attractiepark.
 

Zweefmolen op Duinrell

 

Rick’s Avonturen Burcht

De entree van Rick’s Avonturen Burcht is groots voor onze kleine bezoekers. Met een grappige, oude uil die in een korte tijd de hele geschiedenis van de mensheid beschrijft. Wat ervan blijft hangen in die kleine koppies is een raadsel, maar dat ze aan zijn lippen hangen is een feit. Bereid je er maar op voor dat je het hele verhaal ten minste drie keer gaat horen. En eerlijk gezegd… da’s best wel lekker. Want ondertussen kun je even rustig bijkomen op een bankje. Een prettige pauze tijdens een drukke dag.

 

Play Kwek Show

Zijn jouw kinderen de uil toch voorbij gerend? Dan heb je ook nog de Play Kwek Show. Een hilarische kikkershow met pop én rock-acts. Dat willen jouw kids niet missen. En jij stiekem ook niet, toch? Jullie mogen zelfs stemmen op de leukste act!

 

De Monorail

Het beste uitzicht over zowel Wonderland als Rick’s Avonturen Burcht heb je vanuit de monorail. In deze hoogtefiets heb je gegarandeerd de grootste lol met je kleintje. En ondertussen spot je alvast de volgende attractie die jullie zeker niet willen missen.
 

Monorail op Duinrell

 

Rick’s Fun Factory

Die Rick, hij heeft nóg een plek verstopt op Duinrell die jouw kleintjes móéten ontdekken. Het heet Rick’s Fun Factory en je kunt er zelfs van genieten tijdens regenachtige dagen. In deze indoor speeltuin kunnen kinderen tot 1,40 meter kruipen, sluipen, springen, klauteren en zwemmen (in de ballen). Wat een feest!

 

De Locomotion

Op avontuur! In de Locomotion wanen je kinderen zich in het wilde westen. De trein rijdt dwars door een bergachtig landschap dat je rechtstreeks naar de wereld van de cowboys verplaatst. Enne… kinderen die nog niet zelfstandig blijven zitten kunnen er ook van genieten. Voor hen zitten er twee speciale stoeltjes in met een riempje. Zo kunnen zij ook veilig meerijden.
 

Minitrein op Duinrell

 

De Minitrein

Was de Locomotion een succes? Dan genieten jouw kleintjes vast ook van de Minitrein. In dit treintje mag je zelf meerijden. Wat je zoal kunt verwachten? Een spannende grot waar grappige trollen de dienst uitmaken. Stap snel in en geniet van die glimmende oogjes van je kids.

 

Ook in het Tikibad openden we vorig jaar een speciaal gedeelte voor kleine kinderen. Meer weten over Kids Waterpark Playa? Je leest het hier!

Bezig met laden