29-11-2018
Vakantiepark

Luxe Lodgetent

Het fijne aan kamperen: de buitenlucht waarvan je slechts door een tentdoek wordt gescheiden, de vogels die je er doorheen hoort, de knusse gezelligheid… Alles wat je zo fijn vindt aan kamperen vind je in de Luxe Lodgetent op Duinrell. En de nadelen? Die laten we lekker achterwege. Je hebt immers vakantie!

Slapen in stijl

De Luxe Lodgetenten zijn geschikt voor vier of zes personen. In beide gevallen zijn er twee heerlijke slaapkamers waar je helemaal tot rust komt en in de tent voor zes personen vind je er nog een gezellige bedstee bij. In en om Duinrell is zó veel te beleven dat we het heel belangrijk vinden dat iedereen een goeie nachtrust krijgt. Daarom kiezen we speciaal voor extra lekkere bedden en luxe beddengoed. Het lakenpakket hoef je er trouwens niet bij te bestellen, je krijgt het automatisch bij je boeking.

 

Heel veel ruimte

“De Luxe Lodgetent is zoveel ruimer dan we hadden verwacht!” Je hoort het, onze gast Claire uit Groot-Brittannië is héél tevreden over de ruimte in de tent. En gelijk heeft ze. In de tent vind je een grote loungebank en een robuuste eettafel, en daaromheen is nog genoeg ruimte om met z’n zessen te bewegen. Maar wat ook een groot voordeel is, is dat je de voorkant van de tent helemaal open kunt zetten met mooi weer. Zo loop je op een zonnige dag zo de veranda op om buiten te zitten met een drankje of je favoriete boek. Wordt het nóg meer vakantie?

 

Binnenkant van glamping tent Duinrell

 

Eigen sanitair

Oké, laten we het dan nog heel even kort hebben over de nadelen van kamperen: dat toiletgebouw! Goed nieuws: daar heb je met een Luxe Lodgetent dus geen last van! Heb je hoge nood? Dan hoef je niet ver te lopen. Elke Luxe Lodgetent heeft een eigen badkamer inclusief toilet. Je kunt dus met een gerust hart iets langer blijven zitten en ook ’s nachts zit je goed!

 

Gratis Tikitijd

Wist je dat je bij je boeking van een Luxe Lodgetent ook gratis toegang krijgt tot het Tikibad? Per persoon mogen jullie elke dag twee uur spetteren in het Tikibad tussen 10.00 uur en 14.00 uur. En vergeet ook de attracties niet! Ben je na al dat geglij en gespetter nog niet moe? Dan wachten er nog 40 attracties op je! Jullie komen nog tijd te kort!

 

Zoek en boek

Bekijk hieronder hoe een Luxe Lodgetent er vanbinnen uitziet en boek gelijk!

Bezig met laden