06-04-2018
Algemeen

Groot feest voor kleine bezoekers: Nick Jr. Fandagen

Afgelopen weekend was het eindelijk zover: het grootste feest voor onze kleine bezoekers, de Nick Jr. Fandagen. We kregen bezoek van Dora, Shimmer & Shine, de hondjes van Paw Patrol en nog veel meer Nick Junior helden. Het werden twee onvergetelijke dagen voor de fans.

Meet & Greet

Naar Duinrell gaan is natuurlijk al een feestje op zich, maar als je daar ook nog eens je grootste helden ontmoet, kan de dag helemaal niet meer stuk. Geen wonder dus dat de Meet & Greets met Marshall, Chase en Sky (van Paw Patrol), Dora en Diego, Shimmer & Shine en Nella de Ridderprinses heel goed bezocht werden. Als herinnering aan dit bijzondere moment mochten de kinderen natuurlijk een selfie maken met hun grote idool.


Spelen en knutselen

Er was nog veel meer leuks te doen in het teken van Nick Jr. Zo konden de kinderen spelen met Nick Jr.-speelgoed in een gigantische speelhoek, werd er getekend en geknutseld in een gezellige tent en konden de grootste fans zelfs een Dora-glittertattoo laten zetten. Geen zorgen, die blijft niet voor altijd zitten ;-)


Dora & Diego live

In het Zomertheater gebeurde iets heel bijzonders. Daar kregen bezoekers een liveshow te zien van Dora & Diego. Da’s nog eens wat anders dan de getekende figuren op tv. De kinderen gingen er helemaal in op en natuurlijk was de show veel te snel afgelopen. Gelukkig konden ze daarna snel verder naar alle andere activiteiten.


Nog veel meer…

Want ja, er was nog véél meer te doen. Een speurtocht, een quiz, een Shimmer & Shine-tiara knutselen, klimmen en klauteren in de Paw Patrol playzone of juist lekker rustig luisteren naar een verhaal… En dan waren ook nog eens alle attracties van Duinrell open. Wat zullen onze kleine bezoekers lekker geslapen hebben op de terugweg. En wij weten wel waarover hun dromen gingen!

 

Bezig met laden