13-12-2018
Algemeen

Duinrell wordt nóg leuker in 2019

Volgens H.R.J. Graaf van Zuylen van Nijevelt, grondlegger van het Duinrell van nu, is stilstand achteruitgang. Logisch dus dat we steeds willen blijven vernieuwen. Wat er in 2019 op het programma staat? Kijk snel verder!

Maart

La Place Restaurant Duinrell Plaza

Uit eten gaan is heerlijk, maar soms is het aan de hand van de kaart zo lastig in te schatten wat je nou echt krijgt. Dat probleem heb je in het vernieuwde La Place Restaurant in Duinrell Plaza niet. Je kunt namelijk eerst even kijken voordat je kiest. Vervolgens bereidt de kok zijn culinaire hoogstandje waar je bij staat. Als hij uitgekookt is, neem je plaats in een van de gezellige tafeltjes van het restaurant. Eet smakelijk!

 

 

Mei

Nieuwe Lodgetenten

Ben jij dol op kamperen maar staat het zweet je op de rug als je denkt aan een tent opzetten? Rustig maar, ook voor jou hebben we vanaf mei 2019 de perfecte kampeeroplossing. In onze 5 -persoons Lodgetenten kun jij lekker de natuur in, maar dan wel makkelijk. De tent staat al klaar en ’s avonds ga je slapen in een echt bed. Wat wil je nog meer?

 

 

Juni

Nieuwe Duingalows

Hou je van luxe? Dan passen de nieuwe Premium Plus Duingalows helemaal in jouw straatje. Ze zijn namelijk extra groot (ze hebben zelfs een verdieping), en hebben een sauna. Ook als de term ‘hoe meer zielen hoe meer vreugde’ je bekend voor komt, is deze Duingalow wat voor jou. Ze zijn er namelijk voor 6 en 8 personen. Gezellig!

 

 

Juli

Tiki-buitenbad

Ja, we weten dat we het Tikibad ook al in 2017 hebben uitgebreid, maar deze keer is het buitengedeelte aan de beurt. We bouwen een heel nieuw buitenbad, er komen nieuwe glijbanen én een gigagave waterspeeltuin voor kinderen. Enne… dat buitenbad, dat is dus verwarmd! Ja, echt! Lekker hè?

 

 

 

September

Oranjerie

Vroeger diende deze speciale plek als theeschenkerij. Vanaf september 2019 kun je in dit bijzondere gebouw overnachten. Je kunt de Oranjerie boeken voor twaalf personen of de naastgelegen Residence voor twaalf personen, maar je kunt ze ook samen boeken en de vakantie van je leven vieren met 24 beste vrienden of lieve familieleden.

 

 

Kortom: het Duinrell van 2019 wil je echt niet missen. En als je vóór 31 januari een Duinrell-vakantie boekt, krijg je er ook nog eens een vroegboekcadeau bij. Laat de voorpret maar beginnen!

 

Duingalow boeken

Deze blogs vind je ook leuk

Tikibad buiten nu open!

28-06-2019
lees verder

10x waarom een vakantie op Duinrell supertof is!

10-01-2020
lees verder
Bezig met laden