21-01-2021
Vakantiepark

Kamperen in extra luxe

Wie op zoek is naar een avontuurlijk verblijf op Duinrell kan vanaf april 2021 overnachten in onze meest Luxe Lodgetent. Deze nieuwe Luxe Lodgetenten zijn geschikt voor 7 personen en hebben een extra ruime indeling.

Lekker veel ruimte!

De Lodgetenten hebben een pagode-achtige dak, waardoor er binnen veel ruimte en hoogte is. Ook zijn ze aan de voorzijde voorzien van een glazen wand. Dit zorgt voor lekker veel daglicht binnen en je hebt nog meer de verbinding met buiten.

 

 

Gezellige woonkeuken

De entree van de Luxe Lodgetenten voor 7 personen heeft een overdekte veranda met twee glazen schuifdeuren naar de binnenruimte van de tent. De woonkeuken is voorzien van een ronde eettafel en de keuken is luxe afgewerkt met onder andere een gaskookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en Nespresso apparaat. De zithoek bestaat uit gezellige zitjes en een gashaard.

 

 

Drie slaapkamers

De Lodgetent heeft drie slaapkamers. Een tweepersoonskamer met tweepersoons boxspring met luxe matrassen, een slaapkamer voor drie personen met een stapelbed en tweepersoonskamer met stapelbed.

 

 

Een eigen badkamer

Het fijne aan luxe kamperen in deze Lodgetent is dat je een eigen badkamer hebt. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

 

 

Genieten van het buitenleven

De Lodgetent heeft een overdekte veranda aan de voorzijde van de tent. Hier kun je gezellig zitten met twee personen. Buiten voor de tent is een verhard terras met een grote picknicktafel. Hier kun je met je hele gezelschap genieten van het buitenleven.

 

 

Inclusief attracties & Tikibad

Bij een verblijf in deze Luxe Lodgetent voor 7 personen is toegang tot onze attracties en het Tikibad inbegrepen. Bekijk onze toegangsregelingen voor meer informatie hierover.

 

We bouwen in 2021 vier van dit type Luxe Lodgetenten in ons vakantiepark tussen kampeervelden de Overloop en het Koetsveld.

 

Meer info & boeken

Bezig met laden