17-08-2018
Tikibad

Uitgelicht: kids waterpark Playa

Het Tikibad is alleen voor oudere kinderen? Welnee, helemaal niet waar! Het Tikibad is namelijk in 2017 nóg groter geworden en dan wel te verstaan voor jonge kinderen! We hebben er namelijk een waterpark bij gekregen: kids waterpark Playa. Speciaal voor alle kinderen onder de 120 centimer (ja, ook voor kinderen zonder zwemdiploma). Dat betekent dus dat het Tikibad nu vóór het hele gezin in is, of je nu groot of (héél) klein bent.

Klein is fijn!

Zijn jouw kinderen kleiner dan 120 cm en hebben ze geen zwemdiploma? Gefeliciteerd, dan mogen jullie spelen in Playa! Kids water park Playa is namelijk speciaal voor kleine kinderen. Het water in Playa is nooit hoger dan 15 centimeter. Speciaal voor de allerkleinste (0 t/m 3 jaar) hebben we een verwarmd speelbad. Terwijl jij lekker aan het pootjebaden bent, spetteren de kinderen er lekker op los (of je spettert lekker mee!). 
 

 

Waterval

Superleuk en spannend: de tipping bucket. Er stroomt steeds een beetje water in, totdat-ie vol is. Dan valt hij om en …  splash! Een waterval over je hoofd! Kids waterpark Playa is leuk voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. 
 

 

Hurri’Cone

Kijken je kinderen verwonderd naar de Triton? Mag de grote broer er wel in, maar je kleinste nog niet? Nou, goed nieuws ... want je hoeft geen 'nee' te verkopen dit keer. De Hurri’Cone-glijbaan is namelijk de mini-versie van de stoere Triton. Zonder band glijd je door een enorme trechter. Supercool voor als je nog te klein bent voor de Triton!
 

 

Wie het eerst beneden is

Een wedstrijdje doen is natuurlijk altijd leuk! In de Green Flash & Blue Stripe  (de kleine broertjes van de Flits en de Blits) glijdt de een naar links en de ander naar rechts. Wie is er als eerst beneden?
 

 

3, 2, 1 glijden maar

In de Rapid Run glijd je met z’n drieën naast elkaar naar beneden. Eenmaal beneden wil je nog maar één ding: nog een keer!
 


Kun jij nooit genoeg krijgen van Duinrell? Op ons Duinrell blog delen we onze tips en laatste nieuwtjes!
 

Ga naar ons Duinrell blog

Video's over Playa

Kids waterpark Playa
speciaal voor kinderen!
Kids waterpark Playa<br>speciaal voor kinderen!
Kids waterpark Playa<br>speciaal voor kinderen!

Kids waterpark Playa
speciaal voor kinderen!

Informatie Playa

Informatie Playa

Kijkje achter de schermen!

Kijkje achter de schermen!

Bezig met laden