05-08-2019
Tikibad

Waarom je deze zomer naar het Tikibad moet

Op zoek naar heel veel waterplezier? Zoek niet verder, want het Tikibad is niet voor niets het allergrootste waterpark van de Benelux en heeft heel veel spetterpret voor jong en oud. We geven je 5 redenen waarom je deze zomer naar het Tikibad moet.

#1 Tikibad binnen en buiten


Regent het buiten? Mooi, want dan zit je binnen in het Tikibad lekker droog. Of nouja … droog?! Binnen in het Tikibad vind je heel veel glijbanenplezier voor jong en oud. En is het toch heel mooi weer? Dan ga je lekker naar buiten! Want nieuw op Duinrell is het gloednieuwe verwarmde buitenbad met vijf familieglijbanen en een waterspeelhuis met de grootste tippingbucket van Nederland. Weer of geen (zomer)weer, bij het Tikibad zit je altijd goed!  

 

tikibad glijbanen

 

#2 het Tikibad heeft 21 glijbanen


Hoog, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker … het Tikibad heeft 21 glijbanen in alle soorten en maten én voor jong en oud. Pak een band en glijd samen door de sterrenhemel van Moonlight, roetsj tollend van de Cycloon en pak wat jeugdsentiment bij onze tijdloze glijbanen de Blauwe Haai en de Groene Baracuda. En de kleintjes dan? Nou, zij kunnen oneindig spetteren en glijden bij kids waterpark Playa.

 

tikibad glijbanen

 

#3 het Tikibad is ook voor kleine waterratten


Ja, want ook met kleine kinderen is het superleuk om naar het Tikibad te gaan! Speciaal voor kinderen is kids waterpark Playa met vier glijbanen. Het water is hier nooit hoger dan 15 cm, dus ook voor de waterratten zonder zwemdiploma is het helemaal veilig hier om te spetteren. Helemaal nieuw is het waterspeelhuis bij het nieuwe buitengedeelte van het Tikibad. Hier vind je 3 stoere glijbanen en de grootste watertipping bucket ( ... een kantelende ton met héél veel water!) van Nederland.

 

kids waterpark playa

 

#4 je kunt onbeperkt naar het Tikibad


Twaalf uur glijden? Ja, echt! Dat kan in ons Tikibad. Met een onbeperkt Tikibad-ticket kun je van 10 uur tot 22 uur oneindig glijden en heb je met hetzelfde ticket toegang tot het binnen én nieuwe buitengedeelte van het Tikibad. O ... en goed om te weten: met hetzelfde ticket heb je ook op die dag onbeperkt toegang tot het attractiepark. Eén ticket en wat ons betreft heel veel lol!

 

glijbaan tikibad

 

#5 Je kunt ook in de avond naar het Tikibad 

 

Drukke week? Of staat er al veel op de planning? Laat dan je avond letterlijk in het water vallen in het Tikibad. Je hoeft namelijk niet een volle dag naar Duinrell, want met een Tikibad-avond ticket kun je van 16 uur tot 22 uur samen naar ons glijbanenparadijs.  

 

Koop snel je tickets!

Bezig met laden
Tickets