08-05-2020
Algemeen

 

  Actuele info coronavirus

Zorg dat je de meest actuele informatie leest. Meer over Veilig naar Duinrell > 

 

We zijn weer open!

Tot voor kort was de instructie van de overheid ‘blijf zoveel mogelijk thuis’. Inmiddels is dit versoepeld naar ‘vermijd drukte’. Daarom openen we in afstemming met de gemeente Wassenaar en in lijn met de coronaregels vanuit de overheid en de Veiligheidsregio Haaglanden vanaf vandaag weer ons vakantiepark voor verblijfsgasten. Het gaat om overnachtingen in Duingalows, Luxe Lodgetenten en kampeerplaatsen met eigen sanitair.

Natuurlijk nemen we extra maatregelen zodat onze gasten veilig en verantwoord vakantie kunnen vieren. Zo houden we rekening met de anderhalvemeter-afstand-regel en zorgen wij voor extra hygiënemaatregelen. Daarnaast informeren we onze gasten waar nodig extra en gaan we ervoor zorgen dat het niet te druk wordt op het park. Zo kan iedereen genieten van een vakantie met genoeg rust en ruimte.

 

Wanneer je aan Duinrell denkt, denk je waarschijnlijk direct aan onze attracties en het Tikibad. Maar wist je dat Duinrell midden in Nationaal Park Hollandse Duinen ligt? Juist nu kun je op ons vakantiepark echt tot rust komen in deze natuurrijke omgeving. Huur bijvoorbeeld een fiets of skelter bij onze Fietsverhuur óf ga wandelen in de bossen direct grenzend aan het vakantiepark.

 

 

Nog meer goed nieuws!

Vanaf 16 mei zijn de attracties en het Tikibad weer open voor verblijfsgasten van het vakantiepark. Samen met De Club Van Elf (branchevereniging Nederlandse dagattracties) en NVD (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen) hebben wij het protocol ‘Veilig Samen Uit’ opgesteld. Met dit protocol bieden we drie garanties omtrent goede informatievoorziening, extra hygiënemaatregelen en uiteraard de anderhalve meter afstand tussen gezinnen. Hiermee zijn we er klaar voor om onze attracties en het Tikibad veilig te openen.

 

 

Ook voor een dagje uit ben je welkom! Op onze website stellen wij stapsgewijs een beperkt aantal tickets beschikbaar die je vooraf dient te reserveren. Dit geeft ons de mogelijkheid om te wennen aan de nieuwe maatregelen op het park en waar nodig bij te sturen.

 

Hopelijk zien we jullie snel!

Boek nu je vakantie!

Boek nu je vakantie!

Bezig met laden