Tips tijdens de meivakantie

op Duinrell

Tips tijdens de meivakantie op Duinrell

Tijdens de meivakantie is er op Duinrell van alles te doen. Wij hebben de leukste tips hieronder voor je op een rij gezet. Bekijk de diverse leuke tips tijdens de meivakantie op Duinrell en ontdek wat er mogelijk is. Ga voor een onvergetelijke meivakantie op Duinrell!

1. Elke dag naar het attractiepark met meer dan 40 attracties

Tijdens de meivakantie krijg je op Duinrell gratis onbeperkt toegang tot het attractiepark. Elke dag weer! Ga zo vaak als je wilt over de kop in achtbaan Falcon en probeer elke dag zoveel mogelijk rolls te maken in Wild Wings! Op het attractiepark van Duinrell vind je meer dan 40 attracties voor jong en oud.

2. Speciaal entertainmentprogramma tijdens de meivakantie

Het entertainment team van Duinrell organiseert dagelijks veel verschillende activiteiten voor kids! Met een gevuld programma met diverse activiteiten als een Kids Bingo, een meet en greet met Rick de Kikker én speciale disco-avonden vervelende kids zich geen moment. Tijdens de meivakantie is er een speciaal entertainmentprogramma.

3. Probeer alle 16 unieke glijbanen in het tropische Tikibad

Bij een vakantie op Duinrell in de meivakantie krijg je dagelijks twee uur gratis toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur. In het Tikibad vind je 16 unieke glijbanen die samen zorgen voor meer 1.3 kilometer glijbaanplezier! Probeer alle glijbanen uit en ontdek wel jij het gaafste vindt.

4. Ontdek het nieuwe kids waterpark Playa

Het nieuwe kids waterpark Playa is speciaal voor kinderen kleiner dan 120 cm. Met vier unieke glijbanen een geweldige belevenis voor de kinderen. Ook is er een verwarmd waterspeelbad voor de kleintjes. In Playa zijn zwembandjes niet nodig.

5. Ga een dagje naar de Keukenhof tijdens de vakantie

Met meer dan 7 miljoen bloembollen en 800 verschillende soorten tulpen kijk je je ogen uit bij de Keukenhof! Ga tijdens de meivakantie een dagje op stap en ontdek de mooiste bloemen, bewonder prachtige bloemenshows en loop door mooie bloementuinen. De Keukenhof is ook tijdens de meivakantie dagelijks geopend.

Een onvergetelijke vakantie in Mei!

Een onvergetelijke vakantie in Mei!

Elke dag naar het attractiepark, dagelijks twee uur toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur en heel veel activiteiten op en rondom het park! Tijdens de meivakantie is het heerlijk genieten op Duinrell!

Bezig met laden
Nu boeken