Bedrijfsuitje op Duinrell

Organiseer jij een bedrijfsuitje en zoek je een locatie midden in de randstad met voldoende parkeergelegenheden? Kom dan naar Duinrell! We kunnen al bedrijfsuitjes regelen vanaf 20 personen. Met onze meer dan 40 attracties en het Tikibad valt er genoeg te beleven voor jong en oud! Dit wordt een uitje waar je collega's nog lang over na zullen praten ...

Waarom op Duinrell?

  • Voordelig groepstarief vanaf 20 personen

 

  • Toegang tot onze attracties en/ of Tikibad

 

  • Kies voor een ontvangstarrangement, lunch- en/ of dinerbuffet in eigen ruimte 

 

  • Indien gewenst: individuele horecavouchers 

 

  • Vast contactpersoon Duinrell toegewezen 

 

Een Bedrijfsuitje op Duinrell in beeld

Klanten vertellen

"We waren op zoek naar verrassende locatie waar genoeg te doen is. Alles was tot in de puntjes geregeld, we hoefden ons nergens zorgen om te maken. Op het laatste moment wilden we toch iets anders in het programma en ook hier dacht Duinrell in mee. Fijn ook dat we parkeermuntjes naderhand kosteloos konden teruggeven! "

DIT KUNNEN WE VOOR JE REGELEN

We luisteren graag naar je wensen en vertalen deze door naar jouw ideale bedrijfsuitje. Je krijgt een vast contactpersoon binnen Duinrell. Hij of zij regelt de tickets en parkeermuntjes, als je dat wilt. Je kunt kiezen om alleen de attracties te bezoeken met zijn allen, maar natuurlijk kun je ook het Tikibad toevoegen bij het bedrijfsuitje. Wil je een ontvangst met koffie/thee en wat lekkers in een aparte ruimte? Geen probleem! Hetzelfde geldt voor een lunch- en/of dinerbuffet, maar ook individuele horecavouchers per persoon zijn te regelen. 

Tip: grote groepen

Een bedrijfsuitje op Duinrell is ook ideaal voor groepen vanaf 500 personen. Heb jij specifieke wensen of wil je een eigen programma? Geen probleem, natuurlijk kunnen we dat voor je regelen. 

 

Wij denken graag met je mee!

Wij denken graag met je mee!

Heb je nog vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel ons via +31 070 5155 135

… of laat je gegevens achter via onderstaande button.

Alle Duinrell-locaties

Alle Duinrell-locaties

Bezig met laden
Contact