ZAKELIJKE FAMILIEDAG OP DUINRELL

Organiseer jij een familiedag voor collega’s, zakenrelaties en hun familie? En zoek je een locatie midden in de randstad met voldoende parkeergelegenheden? Kom naar Duinrell, want met onze attracties en het Tikibad valt er genoeg te beleven voor jong en oud. Wij maken er graag écht jullie unieke familiedag van. We zorgen voor een eigen entree, attracties kunnen exclusief eerder open gaan en je krijgt een eigen horecaplein midden tussen de attracties. Dit wordt een familiedag die je collega's niet zo snel gaan vergeten ...

  • Parkeren op locatie

  • Meer dan 10 unieke locaties

  • Vast contactpersoon

  • Compleet verzorgd

Een familiedag vanaf 500 personen:

  • Midden in de Randstad met voldoende parkeergelegenheden

 

  • Persoonlijke entree met ontvangst 

 

  • Attracties exclusief een uurtje eerder open. Hele dag toegang tot onze attracties en/of het Tikibad

 

  • Eigen horecaplein voor lunch, diner en/of borrel 

 

  • Bij te boeken: Meet & Greet met Rick de Kikker / entertainment / Branding en nog veel meer

 

Bekijk onze locaties      Contact

DIT KUNNEN WE VOOR JE REGELEN

Jij geeft aan wat je wilt en wij verzorgen alles van A tot Z. We verzorgen alle tickets, parkeerkaarten en een eigen entree op Duinrell met een persoonlijke ontvangst. Wil je hier je bedrijfslogo herkenbaar in beeld hebben? Geen probleem, vraag ons naar de mogelijkheden. Voordat Duinrell opengaat voor daggasten, kunnen we al een aantal attracties exclusief voor jullie openen. Bijzonder! De hele dag heb je toegang tot alle attracties en als jullie dat willen: het Tikibad. Tussen onze attracties krijg je een eigen horecaplein voor lunch, diner en/of borrel. Wil je nog een stapje verder gaan? Duinrell kan ook exclusief voor jullie open. 

Klanten vertellen

"Onze medewerkers en hun kinderen hebben genoten tijdens onze jaarlijkse familiedag. We hadden eigen veld met een horecapunt ter beschikking en dat was fijn. Onze medewerkers konden zo ook een praatje met elkaar maken. Voordat het park openging waren er ook al drie attracties speciaal voor ons geopend, dat maakte de dag wel heel bijzonder!"

Bezig met laden

Informatie aanvragen

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld

Bellen kan ook naar +31 (0) 70 5155 135 of mail naar [email protected] ons sales team helpt je graag!

Alle Duinrell-locaties

Alle Duinrell-locaties

Bezig met laden
Contact