Kerstborrel op Duinrell

Wil jij samen met je collega's proosten op een succesvol jaar? En zoek je een bijzondere locatie midden in de randstad met voldoende parkeergelegenheden? Vier dan jullie kerstborrel op Duinrell! Geniet van onze hapjes, drankjes en maak het helemaal bijzonder: ga samen in onze verlichte attracties in het donker. Aansluitend kunnen jullie culinair dineren. Dit wordt een kerstborrel om nooit meer te vergeten. 

Borrelen op Duinrell:

  • Event Center Duinrell Plaza: alle locaties onder één dak

 

  • Midden in de randstad met voldoende parkeergelegenheden

 

  • Meerdere borrelarrangementen en indien gewenst: drankjes op nacalculatie

 

  • Bijzonder: verlichte attracties in het donker

 

  • Aansluitend culinair dineren verzorgd door La Place 

 

  • Extra vermaak: Mini-Bowling en Arcade Games 

Een kerstborrel op Duinrell in beeld

Klanten vertellen

"Omdat wij collega’s hebben verspreid in Noord- en Zuid Holland kozen we voor het centraal gelegen Duinrell. Verrassend vond ik dat de locatie zo bosrijk is. Na onze borrel in de Duinrell Pub zijn we nog een attractie in gegaan en hebben we gegeten bij La Place. Een paar collega’s wilden nog naar het Tikibad. Leuk dat dit ook mogelijk was!"

DIT KUNNEN WE VOOR JE REGELEN

Start met een gezellige kerstborrel met lekkere hapjes. Zo kun je al kiezen voor een 1 uur durende borrel, maar ook een 4 uur durende borrel. Als je wilt kun je ook gaan mini-bowlen met collega's. Daarna overtref je alle verwachtingen: wij openen namelijk een aantal winterattracties voor jullie. Bijzonder zo in het donker. Geniet aansluitend van het diner verzorgd door onze huiscateraar La Place. 

Tip: Grote groepen

Een kerstborrel op Duinrell is ook ideaal voor groepen vanaf 500 personen. Heb jij specifieke wensen of wil je een eigen programma? Geen probleem, natuurlijk kunnen we dat voor je regelen. 

Wij denken graag met je mee!

Wij denken graag met je mee!

Heb je nog vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel ons via +31 070 5155 135

… of laat je gegevens achter via onderstaande button.

Alle Duinrell-locaties

Alle Duinrell-locaties

Bezig met laden
Contact