Sinterklaasfeest op Duinrell

Weinig tijd om het Sinterklaasfeest te organiseren, maar je wilt wel dit oer-Hollandse feest vieren met al je collega's? En zoek je een locatie met veel binnenactiviteiten? Op het Landgoed van Sinterklaas is het altijd een groot feest met onze Winterattracties en het SiSaSinterklaasconcert in ons theater. Dit jaar in de weekenden van 26, 27 november en 3, 4 december wordt Duinrell weer omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. We organiseren graag jullie Sinterklaasfeest. Vanzelfsprekend krijgen jullie een eigen ruimte, zodat het écht jullie eigen Sinterklaasfeest wordt.

Landgoed van Sinterklaas:

  • Persoonlijke begeleiding 

 

  • Gezamenlijk moment in eigen ruimte

 

  • Toegang tot Winterattracties en het SiSaSinterklaasconcert

 

  • Extra: Regelpiet regelt alle cadeautjes 

 

  • Leuk om bij te boeken: lunch en/of borrel

 

  • Afsluiten in het Tikibad, speciaal voor de kleintjes: kids waterpark Playa 

 

Een Sinterklaasfeest op Duinrell in beeld

Klanten vertellen

"Nadat we voor de eerste keer ons Sinterklaasfeest op Duinrell hebben georganiseerd, willen we niets anders meer! Er zijn veel binnenactiviteiten en het gezamenlijke moment in een eigen ruimte gaf ons de doorslag om het feest op deze locatie te vieren. Duinrell dacht in het hele proces goed mee met ons mee!"

Dit kunnen we voor je regelen

Start jullie Sinterklaasfeest met een gezamenlijk moment met pepernoten, andere lekkere zoetigheden en wat te drinken. Uiteraard komt Sint met zijn Pieten ook langs. Tijd om stil te zitten is er niet, want daarna gaan jullie swingend naar het SiSaSinterklaasconcert in ons verwarmde theater. En daarna? Dan kunnen jullie zelf  in onze Winterattracties gaan. Kies voor een lunchbuffet en/of borrel om jullie Duinrell-dag samen gezellig af te sluiten! Ook leuk: laat Regelpiet de cadeautjes regelen en sluit af in het Tikibad.

Tip: grote groepen

Het Landgoed van Sinterklaas is ook ideaal voor groepen vanaf 500 personen. We regelen dan een  overdekte horecalocatie tussen de attracties met uiteraard een gezamenlijk moment, lunch en/of borrel. Heb jij specifieke wensen? Geen probleem, natuurlijk kunnen we een programma op maat voor je regelen. 

Wij denken graag met je mee!

Wij denken graag met je mee!

Heb je nog vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel ons via +31 070 5155 135

… of laat je gegevens achter via onderstaande button.

Alle Duinrell-locaties

Alle Duinrell-locaties

Bezig met laden
Contact