Evenementen organiseren op Duinrell

Heeft jouw bedrijf iets groots te vieren, of wil je het merk goed op de kaart zetten? En ben je op zoek naar een goede locatie voor een groots evenement? Duinrell is een verrassende locatie midden in de randstad met voldoende parkeergelegenheden. Bovendien hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van zowel grote als kleine evenementen op Duinrell. Laat ons weten wat je wilt en wij denken met je mee!

Een bedrijfsevenement op Duinrell:

  • Evenementen tot 10.000 bezoekers

 

  • Evenementenorganisatie die je ondersteunt 

 

  • Ruim voldoende parkeermogelijkheden. Locatie midden in de randstad! 

 

  • We kunnen een online ticketsysteem regelen

 

  • Uitgebreide branding-opties mogelijk

 

  • Maak het bijzonder: Duinrell exclusief voor je evenement

 

Een bedrijfsevenement op Duinrell in beeld

Klanten vertellen

"Duinrell heeft meerdere velden en horecalocaties en dat was voor ons event ideaal. We merkten direct al dat Duinrell veel kennis in huis heeft. In aanloop naar ons evenement dacht Duinrell goed met ons mee en tijdens ons evenement was er een eventmedewerker van Duinrell aanwezig. Fijn om die ervaring erbij te krijgen!"

Dit kunnen we voor je regelen

Organiseer je een groot evenement op Duinrell? Dan krijg je van ons je eigen evenementenorganisatie die met je meedenkt en ervaring heeft in alle fases van eventplanning. Daar valt de invulling van het evenement natuurlijk onder, maar ook benodigde zaken zoals de toegangsregeling, verkeersmaatregelen en afspraken met de gemeente. Jaarlijks organiseren we vele evenementen, denk bijvoorbeeld aan het Tina Festival met zo’n 26.000 bezoekers. We weten dus zeker waarover we praten en we organiseren graag het evenement samen met jullie.

Wij denken graag met je mee!

Wij denken graag met je mee!

Heb je nog vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel ons via +31 070 5155 135

… of laat je gegevens achter via onderstaande button.

Alle Duinrell-locaties

Alle Duinrell-locaties

Bezig met laden
Contact