Nieuwjaarsborrel op Duinrell

Proosten op het nieuwe jaar? En ben je op zoek naar een bijzondere locatie midden in de randstad met voldoende parkeergelegenheden? Vier dan je nieuwjaarsborrel op Duinrell! Geniet samen van hapjes, drankjes en maak het helemaal af met een aantal Winterattracties die we exclusief voor jullie kunnen openen.

Borrelen op Duinrell:

  • Event Center Duinrell Plaza: alle locaties onder één dak

 

  • Locatie midden in de randstad met voldoende parkeergelegenheden

 

  • Meerdere borrelarrangementen en indien gewenst: drankjes op nacalculatie

 

  • Bijzonder: verlichte attracties in het donker 

 

  • Extra vermaak: Mini-Bowling en Arcade Games

 

  • Aansluitend culinair dineren verzorgd door La Place

Een Nieuwjaarsborrel op Duinrell in beeld

Klanten vertellen

"Het was voor ons nieuw om een nieuwjaarsborrel te organiseren. Duinrell heeft hierbij goed naar onze wensen geluisterd en heeft dit vertaald naar een invulling die perfect bij ons aansloot. Wij hoefden alleen maar te genieten en samen te proosten op een mooi nieuwjaar!"

DIT KUNNEN WE VOOR JE REGELEN

Kies voor Event Center Duinrell Plaza, dan heb je alle feestlocaties onder één dak. Start met een gezellige nieuwjaarsborrel met hapjes. Zo kun je al kiezen voor een 1 uur durende borrel, maar ook een 4 uur durende borrel. Als je wilt, dan kun je tijdens de borrel ook gaan mini-bowlen met je collega's. En daarna wordt het echt bijzonder: want speciaal voor jullie openen we een paar Winterattracties in het donker. Geniet aansluitend van een nieuwjaarsdiner verzorgd door onze huiscateraar La Place. 

Tip: grote groepen

Een nieuwjaarsborrel op Duinrell is ook ideaal voor groepen vanaf 500 personen. Heb jij specifieke wensen of wil je een eigen programma? Geen probleem, natuurlijk kunnen we dat voor je regelen.
Wij denken graag met je mee!

Wij denken graag met je mee!

Heb je nog vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen?
Bel ons via +31 070 5155 135

… of laat je gegevens achter via onderstaande button.

Alle Duinrell-locaties

Alle Duinrell-locaties

Bezig met laden
Contact