Ontdek de omgeving met het gezin

Op Duinrell is er genoeg te beleven voor jong en oud, maar wil je een dagje met de kinderen de omgeving in? Komt dat goed uit, want er is zoveel te doen! Ga klimmen en klauteren in het speelbos, zoek samen naar beestjes en planten of bouw zandkastelen op het lange zandstrand.

Monkeybos in Meijendel

Het Monkeybos in Meijendel, op nog geen 20 minuten fietsen vanaf Duinrell, is een speelbos waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. Kinderen kunnen hier letterlijk en figuurlijk de natuur beleven. Ze kunnen hutten bouwen, in bomen klimmen en er zijn een kabelbaan, een uitkijktoren en hele grote waterleidingbuizen waar ze doorheen kunnen lopen.
 

Ontdek het Monkeybos

 

Voor grote en kleine speurneuzen

Rugzak om, verrekijker mee en gaan! Speur samen naar sporen en ontdek wat er allemaal leeft en groeit in Nationaal Park Hollandse Duinen. In de Duintuin kunnen kinderen vanaf 4 jaar van alles zien, horen, ruiken en voelen. Met een loep gaan ze op onderzoek uit en natuurlijk krijgen de kids achteraf een speurdersdiploma! Of wil je toch liever samen zoeken naar fossielen en schelpen op het strand? Dit zijn onze tips voor grote en kleine speurneuzen!
 

Ontdek de Hollandse Duinen

Top 10 uitjes in de buurt

Er is natuurlijk heel veel te doen op Landgoed Duinrell. Maar wil je graag een ander uitje doen in de buurt? Zoals samen naar een leuk museum of naar de dierentuin? Zoek niet verder, want we hebben onze favorieten op een rij gezet.
 

Alle uitjes

 

Binnen de poorten van Duinrell

Heel gemakkelijk én groen: de wandelroutes op Duinrell zelf. Stap je Duingalow of tent uit, loop naar het bos rechts naast de Rodelbaan en ontdek ons rijke duingebied. Of begin je ochtend met een rondje over onze trimbaan in het bos. Hier vind je 17 superleuke oefeningen die in totaal zo’n 1,5 uur duren.
 

Wandelen op Duinrell

 

Zandkastelen bouwen op het strand

Geef je kind een emmer en een schep op het strand en wedden dat er in een mum van tijd een zandkasteel wordt gebouwd? Nu moet je alleen nog wel kiezen naar welk strand je wilt gaan … dit zijn onze favorieten.
 

Bekijk alle stranden

 

ER IS NOG MEER IN DE OMGEVING

Cultuur snuiven

Verschillende gave uitjes in de omgeving

 

  • Het Binnenhof
  • Rijksmuseum
  • A'dam Lookout
Steden

Leuke steden op steenworp afstand van Duinrell

 

  • Den Haag
  • Amsterdam
  • Leiden
Wassenaar

Breng een bezoek aan het pittoreske Wassenaar

 

  • Shoppen
  • Wat lekkers eten
  • Wandelen
Bezig met laden
Nu boeken