Telefoon uit. Weg van de massa

En tot rust komen. Je verwacht het niet, maar ook dit kan op landgoed Duinrell. Onze accommodaties liggen midden in de natuur en er zijn genoeg plekken weg van alle drukte. Onze locatie, met één van de mooiste natuurgebieden en het strand in onze achtertuin, maakt Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor een natuurvakantie met wandelingen en fietstochten.

Een rustige vakantie op Duinrell:

  • Fijne vakantiehuisjes midden in de natuur.
  • Nationaal Park Hollandse Duinen, het mooiste natuurpark van Zuid-Holland, op steenworp afstand.
  • Wandelen en fietsen in de omgeving, en de mogelijkheid om (elektrische) fietsen te huren. Fietsroutes af te halen bij de receptie.
  • Het strand Wassenaarse Slag om de hoek.
Accommodaties omringd door natuur

Accommodaties omringd door natuur

Kies je voor een Lodgetent tegen de duinen of een Duingalow verscholen onder de eikenbomen? Elke plek is net even anders. Alle accommodaties liggen in de natuur en er zijn genoeg plekken ver weg van de drukte. Je kunt je tijdens je vakantie bijna niet voorstellen dat Duinrell ook attracties heeft. Want écht, je hoort ze hier helemaal niet ...

Boek natuurvakantie in Nederland

Boek hieronder een weekend, midweek of week in een van onze rustig gelegen Duingalows of Lodgetenten, of bekijk het complete aanbod

 

Prijzen zijn incl. btw en eindschoonmaak, en zijn excl. € 23,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 6,95 p.p, toeristenbelasting en heffingen p.p.p.n. (variërend per accommodatie).

Bezig met laden
Nu boeken