Tips tijdens Pinksteren

op Duinrell

Tips tijdens pinksteren op Duinrell

Bekijk verschillende leuke tips voor een vakantie tijdens Pinksteren hieronder. Naast onbeperkt toegang tot het attractiepark en dagelijks twee uur toegang tot het Tikibad is er nog veel meer te doen! Ontdek de mogelijkheden tijdens pinksteren op Duinrell!

1. Ontdek meer dan 40 attracties op het attractiepark

Met meer dan 40 attracties zal niemand zich vervelen! Het attractiepark is gevuld met gave attracties voor jong en oud. Tijdens Pinksteren krijg je tijdens je vakantie dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark. Zo kun je elke dag weer naar je favoriete attracties rennen! Zweef zo vaak als je wilt mee in de Aqua Swing, kijk wie het eerst beneden is bij de Niagara Superroetsj óf probeer zoveel mogelijk rolls te maken in Wild Wings!

2. Doe veel activiteiten tijdens het speciale Pinkster-entertainmentprogramma

De kids zullen zich geen moment vervelen. Tijdens Pinksteren heeft het entertainment team een speciaal Pinkster-entertainmentprogramma opgesteld. Het programma is gevuld met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Ontmoet Rick de Kikker tijdens de Meet en Greet op de Promenade, doe mee met het tafeltennistournooi óf ga lekker knutselen. 

3. Probeer alle 16 unieke glijbanen in het Tikibad

Wanneer je een vakantie tijdens Pinksteren op Duinrell boekt, krijg je dagelijks twee uur gratis toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur. In dit tropische glijbanenparadijs vind je 16 glijbanen die samen zorgen voor een totale lengte van meer 1.3 kilometer aan glijbaanplezier. Stap in de banden van de nieuwe driedubbele Cone glijbaan Triton en glij 163 meter lang door drie verschillende trechters!

4. Ontdek het nieuwe kids waterpark Playa

In het nieuwe kids waterpark Playa zijn vier gave glijbanen te vinden en een verwarmd waterspeelbad voor de kleintjes. Playa is speciaal voor kinderen onder 120 cm. In kids waterpark Playa zijn zwembandjes niet verplicht. Wie durft er onder de Tipping Bucket te gaan staan?

5. Tip: kijk of het buitenbad open is en koel lekker af

Rond Pinksteren is vaak het buitenbad geopend! Dat betekent lekker afkoelen tijdens een warme zomerdag en lekker zonnen op de ligweide. Toegang tot het buitenbad is helemaal gratis wanneer deze geopend is. 

Een heerlijke vakantie tijdens Pinksteren

Een heerlijke vakantie tijdens Pinksteren

Tijdens Pinksteren geniet je op Duinrell van onbeperkt toegang tot het Tikibad, dagelijks twee uur toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur en veel verschillende Pinkster-activiteiten op het vakantiepark. Bekijk de mogelijkheden voor een heerlijke Pinkstervakantie.

Bezig met laden
Nu boeken