De leukste uitjes tijdens je Duinrell-vakantie

Op Duinrell zelf is genoeg te beleven, maar in de omgeving nog veel meer. We geven je graag wat tips voor leuke uitjes tijdens je vakantie op Duinrell.

Soldaat van Oranje
Het beroemde en meeslepende verhaal van verzetsstrijder Erik Hazelhoff Roelfzema wordt verteld in een 360 graden draaiende theaterzaal met het grootste decor ooit gebouwd.
SEA LIFE Scheveningen

Ontdek de verrassende onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen & kom oog in oog met haaien, roggen, kwallen, otters en nog veel meer leuke dieren! Ontmoet ook de pinguïns in hun mooie buitenverblijf.

Keukenhof
Dit prachtige bloemenpark is het mooiste lentepark ter wereld. Laat je verassen in de inspiratietuinen, geniet van de bloemenshows en bewonder bijzondere bloemenkunst.
Corpus

Wie op deze wereld het interessantst is? Geef maar toe, dat ben je zelf. Maar bijna niemand weet hoe-ie-zelf in elkaar steekt. CORPUS in Leiden brengt daar verandering in. Tijdens een rondleiding van 55 minuten gluur jij rond in het menselijk lichaam en daarna doe je allerlei leuke games en testjes.

De Pier in Scheveningen

Op De Pier in Scheveningen is het hele jaar van alles te beleven. Van bungeejumpen voor adrenalinejunkies tot smakelijk lachen bij de shows van Tasty Comedy. Sinds kort kun je er zelfs vanaf ziplinen!

Het Binnenhof

Midden in Den Haag vind je het Binnenhof. Op deze prachtige plek voeren de eindbazen van Nederland dagelijks hun debat. Wil jij eens rondneuzen in de Eerste kamer, Tweede kamer of de Ridderzaal? Boek een rondleiding via Prodemos en je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen.

Het Rijksmuseum
Op ieders bucketlist staat het: een bezoekje aan het Rijksmuseum. Maak daar maar een BEZOEK van, want in dit grootser dan grootse museum is zóveel te zien dat je er de hele dag kunt ronddwalen. Ontdek hier de rijke kunstgeschiedenis van Nederland, van de Middeleeuwen tot Mondriaan.
A'dam Lookout
In Amsterdam loop jij niet direct het centrum in, maar stap je op de pont naar de leukste attractie van de stad: Lookout. De lift brengt je in 20 seconden naar de 21ste verdieping waar jij een gigantisch mooi 360 graden uitzicht over de stad hebt. Echte daredevils gaan nog een stapje verder en klimmen op de hoogste schommel van Europa die je nét over het randje laat vliegen.
SS Rotterdam
228 meter gigastoer én gracieus staal zoekt kinderen en ouders voor een dag vol plezier. In Rotterdam ligt het bijzondere schip de SS Rotterdam. Dit schip voer vroeger tussen Rotterdam en New York! Tegenwoordig kun je er heerlijk eten, de geschiedenis herontdekken en genieten van een rondleiding. Genoeg redenen voor een dagje Rotterdam!
Bezoekerscentrum De Tapuit
Dagje uit? Bezoek De Tapuit! De Tapuit is het ideale startpunt voor een dagje Meijendel. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de duinen of ga op pad met een gids. Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Ze kunnen heerlijk ravotten, klimmen en spelen in het Monkeybos of lekker kliederen met water bij de waterspeelplaats.
Kinderboerderij Wassenaar
Op deze kinderboerderij woont een veelzijdigheid aan dieren. Zo zijn er diverse rassen geiten en schapen, er wonen twee varkens, een fjordenpaard, shetlandpony’s , een van adel afkomstige ezel, konijnen, cavia’s, vogels en kalkoenen. Gelegen in Weteringpark West aan de Rodenburglaan 80 in Wassenaar.
Bezig met laden