Familiedag

Nodig uw medewerkers en hun familie uit voor een dag vol actie en plezier

Ontmoet uw medewerkers en hun familie eens op een andere manier en nodig ze uit voor een familiedag op Duinrell. Met ruim veertig attracties voor jong en oud beleeft iedereen een leuke dag. Wilt u de dag nóg specialer maken? Bekijk hieronder wat de verschillende mogelijkheden zijn.


-Entree attractiepark                                                                 € 19,50 p.p.

-Toeslag Tikibad 2 of 3 uur                                                      €  5,00 / 6,00 p.p.

Aankomst op Duinrell                                                

Uw gasten komen individueel aan bij de entree van Duinrell. Duinrell kan u voorafgaand aan de Familiedag alle entreekaarten (op datum) en eventuele toebehoren zoals plattegronden toesturen. Vervolgens kan uw gezelschap bij aankomst op Duinrell direct doorlopen naar de ingang en de entreekaart laten scannen.

 

Individueel bezoek Attractiepark Duinrell en eventueel het Tikibad

Na aankomst kunnen de gezinnen individueel het attractiepark op. Hier kunnen ze van alle attracties genieten. Duinrell is een echt familiepark en dus ook geschikt voor alle leeftijden van jong tot oud!

 

Met meer dan veertig attracties wordt een dagje Duinrell zeker weten een grandioos succes voor de hele familie. Maak een knettersnelle, loodrechte afdaling in de spannende Falcon, gooi je handen in de lucht en vlieg mee in Dragonfly of laat je natspetteren in de Splash. Doe jij het liever wat rustiger aan? Ontdek ons prachtige landgoed vanuit de uitkijktoren, ga met de kleintjes mee naar Wonderland, of ontdek de nieuwe glijbaantoren in de speeltuin. Vrolijke shows, spetterende attracties en speeltuinen: de mooiste herinneringen maak je op Duinrell.

 

In het Tikibad is klein zijn nu wel heel fijn. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar hebben we namelijk het supertoffe kids waterpark Playa geopend. Kids glijden er (zonder bandjes!) van vier te gekke glijbanen. Ben je groter dan 120 cm? Ook voor jou hebben we goed nieuws: vorig jaar openden we Triton. In deze driedubbele cone glijbaan suis je van twintig meter hoogte naar beneden en slinger je heen en weer door de trechters. Dacht je hierna uitgegleden te zijn? Mooi niet, want we hebben nóg tien spannende waterattracties.

 

Horeca

Alle catering op Duinrell wordt verzorgd door La Place, wat betekent dat u tijdens uw dagje uit altijd verse en huisgemaakte gerechten geserveerd krijgt. Tevens gebruikt La Place bij voorkeur 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Alle horeca mogelijkheden voor een volledig verzorgd dagje uit vindt u hier.

 

Vanaf 500 personen?

EXCLUSIEF ATTRACTIES OPEN

Voor of na opening attractiepark kunt u uw gasten exclusief laten genieten van diverse attracties. Dit is mogelijk bij groepen vanaf 500 personen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

EEN EIGEN HORECALOCATIE

In samenwerking met La Place zorgen we voor een eigen horecalocatie voor uw genodigden. Dit kan een groot horecaplein zijn op de ligweide van het Tikibad of een eigen ruimte in één van de restaurants op het park. Op deze horecalocatie kunnen uw gasten gedurende de dag genieten van een hapje en een drankje, alles verzorgd door huiscateraar La Place. Bekijk hier alle mogelijke locaties.


VRAGEN OF RESERVEREN?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze evenementenorganisatie via (070) 5155 111, via het contactformulier of zakelijk@duinrell.nl.

Bekijk ook deze mogelijkheden

Feestavond
Feestavonden helemaal naar uw wensen
Evenementen
Uw evenement op een unieke locatie
Relatiedag
Een onvergetelijke dag met en voor al uw relaties
Bezig met laden
Contact