Familiedag

Nodig uw medewerkers en hun familie uit voor een dag vol actie en plezier

Ontmoet uw medewerkers en hun familie eens op een andere manier en nodig ze uit voor een familiedag op Duinrell. Met ruim veertig attracties voor jong en oud beleeft iedereen een leuke dag. Wilt u de dag nóg specialer maken? Bekijk hieronder wat de verschillende mogelijkheden zijn.


-Entree attractiepark                                                                 € 19,50 p.p.

-Toeslag Tikibad 2 of 3 uur                                                      €  5,00 / 6,00 p.p.

Aankomst op Duinrell                                                

Uw gasten komen individueel aan bij de entree van Duinrell. Duinrell kan u voorafgaand aan de Familiedag alle entreekaarten (op datum) en eventuele toebehoren zoals plattegronden toesturen. Vervolgens kan uw gezelschap bij aankomst op Duinrell direct doorlopen naar de ingang en de entreekaart laten scannen.

 

Individueel bezoek Attractiepark Duinrell en eventueel het Tikibad

Na aankomst kunnen de gezinnen individueel het attractiepark op. Een Duinrell dag is leuk voor jong en oud! Op het attractiepark zijn meer dan 40 attracties te vinden voor jong en oud en in het Tikibad 16 unieke glijbanen en kids waterpark Playa voor de kleintjes. 

 

Horeca

Alle catering op Duinrell wordt verzorgd door La Place, wat betekent dat u tijdens uw dagje uit altijd verse en huisgemaakte gerechten geserveerd krijgt. Tevens gebruikt La Place bij voorkeur 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Alle horeca mogelijkheden voor een volledig verzorgd dagje uit vindt u hier.

 

Vanaf 500 personen?
 

EXCLUSIEF ATTRACTIES OPEN

Voor of na opening attractiepark kunt u uw gasten exclusief laten genieten van diverse attracties. Dit is mogelijk bij groepen vanaf 500 personen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

EEN EIGEN HORECALOCATIE

In samenwerking met La Place zorgen we voor een eigen horecalocatie voor uw genodigden. Dit kan een groot horecaplein zijn op de ligweide van het Tikibad of een eigen ruimte in één van de restaurants op het park. Op deze horecalocatie kunnen uw gasten gedurende de dag genieten van een hapje en een drankje, alles verzorgd door huiscateraar La Place. Bekijk hier alle mogelijke locaties.


VRAGEN OF RESERVEREN?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze evenementenorganisatie via (070) 5155 111, via het contactformulier of [email protected].

Bekijk ook deze mogelijkheden

Feestavond
  • Uniek: attracties in het donker!
  • Sfeervolle locaties
  • Uit te breiden met een La Place diner
Evenementen
  • Uw bedrijf of merk op de kaart zetten
  • Event op unieke locatie
  • Diverse locaties op het attractiepark
Relatiedag
  • Vanaf 20 personen
  • Onvergetelijke dag voor uw relaties
  • Programma op maat
Bezig met laden
Contact