Familiedag

Nodig uw medewerkers en hun familie uit voor een dag vol actie en plezier

Ontmoet uw medewerkers en hun familie eens op een andere manier en nodig ze uit voor een familiedag op Duinrell. Met ruim veertig attracties voor jong en oud beleeft iedereen een leuke dag. Wilt u de dag nóg specialer maken? Bekijk hieronder wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Toegang attractiepark

Tijdens de familiedag hebben uw gasten de hele dag toegang tot het attractiepark. Het is ook mogelijk om uw gasten toegang te geven tot het Tikibad.

 

Speciaal ontvangst

Laat uw gasten persoonlijk ontvangen. Dit kunt u zelf doen of wij regelen voor u gastvrouwen of -heren die uw groep ontvangen en begeleiden naar het attractiepark of naar een speciale ontvangstlocatie.

 

Een gezamenlijk moment

Wilt u tijdens de familiedag uw gasten persoonlijk welkom heten met een welkomstwoord, verrassen met een speciaal optreden of diverse activiteiten organiseren? Het is mogelijk om tijdens de familiedag één of meerdere gezamenlijk(e) moment(en) te organiseren op een centraal gelegen locatie op het park.

 

Een eigen horecalocatie

In samenwerking met La Place zorgen we voor een eigen horecalocatie voor uw groep. Dit kan een groot horecaplein zijn op de ligweide van het Tikibad of een eigen ruimte in één van de restaurants op het park. Op deze horecalocatie kunnen uw gasten gedurende de dag genieten van een hapje en een drankje, alles verzorgd door huiscateraar La Place.

 

Vanaf 500 personen: exclusief attracties open

Voor of na opening attractiepark kunt u uw gasten exclusief laten genieten van max. drie attracties. Dit is mogelijk bij groepen vanaf 500 personen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Vragen of reserveren?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze evenementenorganisatie via telefoonnummer (070) 5155 111, via het contactformulier of zakelijk@duinrell.nl

Bekijk ook deze mogelijkheden

Feestavond
Feestavonden helemaal naar uw wensen
Evenementen
Uw evenement op een unieke locatie
Relatiedag
Een onvergetelijke dag met en voor al uw relaties
Bezig met laden
Contact