Feestavond

Alle ingrediënten voor een spetterende avond

Iets te vieren? Samen met u organiseren we een avond die uw gasten niet snel zullen vergeten. Geniet van een heerlijk diner van La Place, een spetterend feest én beleef een aantal attracties in het donker.

Wat zijn de mogelijkheden?

Niets is te gek! U bepaalt zelf hoe het feest eruit komt te zien. Wij denken met u mee en ontzorgen u  graag tijdens de organisatie van deze speciale avond. Hieronder vertellen we u hoe uw feestavond eruit kan komen te zien.

 

Ontvangst

Bij de ingang van Duinrell worden uw gasten persoonlijk ontvangen door een gastvrouw/-heer. Als de groep compleet is vertrekken jullie gezamenlijk naar de ontvangstlocatie voor een welkomstdrankje.

 

Diner

Het diner stellen we in overleg met u samen en wordt verzorgd door La Place. Dit betekent dat uw gezelschap tijdens het diner geniet van verse en huisgemaakte gerechten. La Place gebruikt bij voorkeur 100% natuurlijke en biologische ingrediënten.

 

Attracties in het donker

Stelt u zich eens voor. Het attractiepark is stil en verlaten, maar speciaal voor uw gasten schijnt er bij een aantal attracties nog licht. Terwijl het donker is stappen jullie in de attractie(s) en beleven een bijzondere rit in het donker.

 

Feest op een locatie naar keuze

Op Duinrell hebben we diverse locaties waar uw feestavond kan plaatsvinden:

 

  • Duinrell Pub
  • Lighthouse Lounge
  • De Schaapskooi
  • Tikibad
  • Zomertheater
     

Blijf overnachten

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na het feest snel en veilig ‘thuis’ is. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep.

 

Vragen of reserveren?

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze evenementenorganisatie via (070) 5155 111, via het contactformulier of zakelijk@duinrell.nl.

Bekijk ook deze mogelijkheden

Familiedag
Dagje weg met uw collega’s en familie
Outdoor activiteiten
Gave teambuilding activiteiten op een unieke locatie
Relatiedag
Een onvergetelijke dag met en voor al uw relaties
Bezig met laden
Contact