Feestavond

ALLE INGREDI√čNTEN VOOR EEN SPETTERENDE AVOND

Iets te vieren? Samen met u organiseren we een avond die uw gasten niet snel zullen vergeten. Geniet van een heerlijk diner van La Place, een spetterend feest én beleef een aantal attracties in het donker.

Feestavond op Duinrell

     Persoonlijke ontvangst
     Diner buffet
     Attracties bezoeken
     Tijd om te dansen!
     Blijf overnachten
     Arrangement op maat

 

Arrangement op maat

Heeft u zelf een idee voor de invulling van een feestavond bij Duinrell? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee!

Horeca mogelijkheden

Bij de ingang van Duinrell worden uw gasten persoonlijk ontvangen door een gastvrouw/-heer. Als de groep compleet is vertrekken jullie gezamenlijk naar de ontvangstlocatie voor een welkomstdrankje. Wij ontvangen uw gasten op een sfeervolle locatie van La Place, het diner buffet wordt direct geopend. Gedurende het diner is de bar geopend voor fris, sappen, waters, bier en wijn. La Place zal een uitgebreid dinerbuffet verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor de invulling van de buffetten. Speciale wensen met betrekking tot de horeca op locatie? Neem contact via het formulier of bel ons!

Attracties in het donker

Na het diner worden alle gasten uitgenodigd om onder begeleiding van de gastvrouw/ -heer het park te bezoeken. Het aantal geopende attracties is afhankelijk van de groepsgrootte en samenstelling. Uiteraard zijn alle attracties mooi uitgelicht, zodat deze ervaring heel bijzonder zal worden ervaren. Na het bezoek aan de attracties wordt men doorverwezen naar één van onze sfeervolle locaties. Onze locaties kunt u hier vinden. De DJ zal er voor zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen. Tijdens de feestavond is de bar geopend voor fris, sappen waters, bier en wijn. La Place verzorgt tijdens deze avond bittergarnituur.

Blijf overnachten

Blijf overnachten

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Duinrell Pub

Ierse Pub met Hollandse gezelligheid

Tikibad
Uniek feest in het grootste glijbanenparadijs van de Benelux
La Place restaurant Duinrell Plaza
Voor, na of tijdens het bezoek genieten van een heerlijke maaltijd
Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact