Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas en zijn Pieten maken er op Duinrell samen met de bezoekers één groot feest van. Neem een kijkje in het huis van Sinterklaas, bezoek de Pietenschool en swing mee tijdens het SiSaSinterklaasconcert! Bij aankomst op Duinrell wordt uw gezelschap ontvangen door een gastvrouw/-heer van Duinrell welke u zal doorverwijzen naar het theater voor het SiSaSinterklaasconcert.

Sinterklaas op Duinrell

 • Begeleiding door gastvrouw/-heer
   
 • Gezamenlijk Sinterklaas moment
   
 • Sisa Sinterklaasconcert
   
 • Bezoek het Huis van Sinterklaas
   
 • Pietenparade
   
 • Cadeauservice
   
 • Arrangement op maat

 

SiSa Sinterklaasconcert

Na aankomst wordt uw gezelschap naar het Zomertheater begeleid voor het SiSaSinterklaasconcert. Hier zullen Sita, de Sint en zijn pieten een spetterend concert geven. Het is een hele leuke actieve Pietendisco voor de ouders en kinderen. Er zijn geen genummerde zitplaatsen aanwezig. Iedereen mag plaats nemen waar hij / zij wil. De kinderen mogen vooraan in de zaal meezingen en springen op de liedjes van Sinterklaas. Na het SiSaSinterklaasconcert worden uw gasten door een gastvrouw van Duinrell begeleid naar de locatie voor het gezamenlijke moment

 

Gezamenlijk moment

Hier zal er een uitgebreid Sinterklaas snoeparrangement klaar staan met koffie, thee, Fristi en Chocomel. Tijdens het gezamenlijke moment staat er Sinterklaasmuziek aan, waar de kinderen en de pieten hardop mee zullen zingen. Dit om ervoor te zorgen dat Sinterklaas naar uw locatie komt om de cadeautjes uit te delen. Sinterklaas zal hier langskomen. U kunt de cadeautjes zelf regelen, maar Duinrell kan dit natuurlijk ook doen. Na het gezamenlijk moment kunnen alle gezinnen individueel het huis van Sinterklaas bezoeken. Hier wonen Sinterklaas en de Pieten wanneer zij in Nederland zijn. Ook mag de swingende Pietenparade niet gemist worden en zijn er diverse attracties geopend. Een volledig verzorgde dag op het Landgoed van Sinterklaas!

Blijf overnachten

Blijf overnachten

Het is mogelijk om te overnachten in een van onze verblijfsaccommodaties, zodat iedereen na een mooie dag snel en veilig ‘thuis’ is. Slapen in een luxe lodgetent of toch liever in een duingalow? Ons vakantiepark biedt diverse type Duingalows, van budget tot comfortabele premium Duingalows. Maak uw zakelijke arrangement bij Duinrell compleet met een overnachtig. Informeer naar de vele mogelijkheden voor overnachtingen met een groep. Wij helpen u graag verder.

Bekijk ook deze locaties

Zomertheater
Hét decor voor uw evenement
De Schaapskooi
Karakteristieke locatie midden op het attractiepark
Bezig met laden

Contact

We hebben nog wat informatie van je nodig, vul hiervoor de rode velden in.
Bedankt voor je aanvraag!
* verplicht veld
Bezig met laden
Contact