20-11-2020
Vakantiepark

8 redenen om kerst te vieren op Duinrell!

Nog geen plannen voor de kerstvakantie? Kies alvast voor zekerheid en vier de feestdagen dit jaar met je gezin op Duinrell. En waarom dan wel? Nou, we geven je acht hele goede redenen.

#1 Elke dag genieten van Winterattracties

Doe je dikke sjaal om en laat de frisse wind door je haren wapperen in de Kikkerachtbaan. Tijdens de kerstvakantie zijn onze winterattracties elke dag roulerend geopend. Dat klinkt goed, toch? Ga samen in familieattracties, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan Falcon en zweef mee in de Aqua Swing. En de volgende dag? Dan doe je gewoon alles nog een keer!

 

 

#2 Samen opwarmen in het Tropische Tikibad

Buiten is het koud, maar in het tropische Tikibad is het altijd aangenaam warm. Het waterpark heeft 21 glijbanen voor de hele familie. Voor waaghalzen zijn er razendsnelle glijbanen, voor kinderen is er het supertoffe kids waterpark Playa. En goed nieuws: natuurlijk heb je toegang tot het Tikibad tijdens de kerstvakantie op Duinrell.

 

 

#3 Overnacht midden in de natuur

Onze fijne Duingalows zijn van alle gemakken voorzien en liggen midden in de natuur. Als het buiten koud is, dan is het lekker warm in je Duingalow. Ga samen lekker kokkerellen (handig, boodschappen doe je gewoon bij onze  Superstore) of speel samen spelletjes.

 

Op loopafstand vind je de attracties, het Tikibad en andere faciliteiten waar je gebruik van mag maken. En van budget tot Premium Plus: voor elke portomonee is er een geschikte Duingalow te vinden op Duinrell.

 

Bekijk Duingalows

 

 

#4 Zon, regen of sneeuw: altijd binnen- en buitenplezier

Wat voor weer het ook is, er is altijd een plek op Duinrell om samen te genieten. Regent het (of valt er zelfs sneeuw?), ga dan lekker overdekt spelen in Rick’s Fun Factory of bij de games, zing en kwakel mee met de Kwakus Kwebbel Show of word écht kletsnat in het overdekte Tikibad!

 

Heb je een mooie winterse dag met veel zon? Geniet dan van het uitzicht vanuit het Kikkerrad of suis met 25 km/h van het hoogste punt van Duinrell naar beneden op de Rodelbaan. De Winterattracties zijn tijdens de kerstvakantie elke dag roulerend geopend!

 

 

#5 Ga wandelen, fietsen en ontdek de natuur

Duinrell ligt midden in Nationaal Park Hollandse Duinen, uitgeroepen tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Toe aan wat rust? Geniet hier van 60 vierkante kilometer puur natuur: waai uit op het strand, spot wilde dieren, stap op de fiets, ontdek één van de leuke steden … kom het zelf ervaren en ontdek de omgeving van Duinrell!

 

PS: fietsen meesjouwen is trouwens helemaal niet nodig: bij je boeking in de kerstvakantie krijg je van ons €20,- tegoed cadeau voor de Fietsverhuur.

 

 

#6 Uitwaaien op het strand

Op nog geen 4 km van Duinrell ligt de Wassenaarse Slag. Binnen een kwartiertje fietsen sta je al op dit 8 kilometer lange strand. Uniek is dat het tegen natuurgebied Meijendel ligt. Je fietst en loopt dus eerst dwars door de ruige duinen voordat je op het strand komt. Een heerlijke plek om even goed uit te waaien. En het wordt nog leuker… want er zijn genoeg andere leuke stranden in de omgeving te vinden!   

       

 

#7 We organiseren hele leuke activiteiten

Tijdens de kerstvakantie is het één groot feest op Duinrell! We organiseren namelijk heel veel leuke activiteiten voor de hele familie. Loop mee met de winterlichtjestocht in het donker, rooster je eigen marshmallows boven het knisperende kampvuur of swing mee met Rick’s Mini-Disco in Duinrell Plaza. 

 

 

#8 Krijg tot wel 30% korting

Vier de kerstvakantie op Duinrell! De hele familie bij elkaar, lekker eten en toegang tot onze winterattracties en indoor waterpark het Tikibad: dus 3, 2, 1 glijden maar! En het leukste van alles is dat je nu ook nog eens 30% korting krijgt. Maar wacht niet te lang, want volgeboekt is volgeboekt.   

 

Zorgeloos naar Duinrell:

  • Flexibel omboeken
  • Later betalen
  • Veilig samen uit

 

Lees boekingszekerheden en coronamaatregelen.

 

Boek met korting

Bezig met laden