23-11-2018
Vakantiepark

Vier de gezelligste kerst ooit op Duinrell!

Waar denk je als eerste aan bij het woord kerst? Geef maar toe: het kerstdiner. Natuurlijk hebben we daar op Duinrell aan gedacht. Maar tijdens de kerstvakantie op Duinrell kun je nog véél meer leuks verwachten!

Attracties open: check!

Een van de vaakst gestelde vragen: zijn in de winter de attracties ook geopend? Jazeker! We hebben een heel aantal attracties dat roulerend geopend is. Vanwege het onderhoud kunnen we niet alle attracties de hele winter openen, en natuurlijk zijn we ook afhankelijk van het weer, maar je kunt er zeker vanuit gaan dat je een ritje in een achtbaan of een van de andere attracties kunt maken. Bekijk snel wat onze winterattracties zijn. Vergeet je niet een extra dikke trui aan te trekken? Want reken maar dat het fris is als je met een noodvaart door de bossen sjeest!

Winterse gezelligheid: check!

Tijdens de kerstvakantie organiseren we elke dag leuke, winterse activiteiten in het park. Wat je allemaal kunt verwachten? Bijvoorbeeld een winterlichtjestocht, of marshmallows roosteren boven het kampvuur. Kortom: heel veel leuks! Zin om lekker een dagje binnen te blijven? In de Arcadehal kun je eindeloos spelletjes spelen en we houden ook gave game-battles. Denk aan een Playstation FIFA ’19-battle of een Just Dance-battle op de Wii. Conclusie: vervelen zit er deze vakantie niet in.

 

Kerst en oud & nieuw-leuks: check!

Dé hoogtepunten van de kerstvakantie worden op Duinrell nog nét een tikkie leuker. Zo hoef je tijdens kerst echt niet zelf te koken (en al zeker niet af te wassen!) als je een plekje reserveert bij La Place in Duinrell Plaza. Op Eerste Kerstdag en oudjaarsavond geniet je van een overheerlijk dinerbuffet en tijdens Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag serveert La Place een uitgebreide brunch. Ook organiseren we een kerstkaraoke en een kerstdisco. Swingen op gouwe ouwe kerstklassiekers met de hele familie. Dat wordt een kerst om nooit te vergeten!

 

Ook tijdens oud & nieuw organiseren we van alles leuks. Wat dacht je van een spectaculaire vuurwerkshow op het attractiepark? Na afloop van de show nodigen we al onze gasten uit in Duinrell Plaza waar er oliebollen en champagne klaarstaan. Proost, op het nieuwe jaar!

Tikibad open: dubbelcheck!

De hele winter staan de deuren van het Tikibad wagenwijd voor je open (niet echt natuurlijk, brr!). Om even uit de winterse kou en in de tropische temperaturen te stappen, en vooral: om héél veel te glijden! De 16 glijbanen van het Tikibad zijn namelijk goed voor in totaal 1,3 kilometer glijplezier. En dan hebben we ook nog kids waterpark Playa voor kinderen van 4 tot 12 jaar én de Lazy River waar je lekker in kunt bijkomen. Nog beter nieuws: bij jouw verblijf op ons vakantiepark krijg je elke dag gratis toegang tot het Tikibad.

Boek snel jouw favo Duingalow

Zorg dat je nu boekt voor jouw ideale kerstvakantie. Het gaat namelijk héél hard met de Duingalows. Zoek snel jouw favoriet en leg ‘m vast. We zien je in de kerstvakantie!

 

 

Duingalow boeken

 

Deze blogs vind je ook leuk

Binnenkijken in een Premium Duingalow

26-10-2018
lees verder

Waarom je deze winter naar het Tikibad moet

16-11-2018
lees verder
Bezig met laden