Tips tijdens de zomervakantie

op Duinrell

Leuke tips tijdens de zomervakantie op Duinrell

Tijdens de zomervakantie is er van alles te doen op Duinrell! Ontdek alle attracties op het attractiepark en geniet van het heerlijke weer! Bekijk alle tips tijdens de zomervakantie op Duinrell hieronder en ontdek de mogelijkheden voor een vakantie tijdens de zomer op Duinrell!

1. Elke dag naar het attractiepark zo vaak als je wilt

Tijdens de zomervakantie is het op het attractiepark heerlijk genieten van diverse waterattracties! Hou je voeten droog in de Aqua Swing? En ga jij in een open of gesloten boot in de Splash? Over de Splash gesproken: durf jij voor het raam te gaan staan als de Splash naar beneden komt? Op het attractiepark vind je meer dan 40 attracties voor jong en oud. Ontdek alle attracties en ga elke dag zo vaak als je wilt naar je favoriete attractie.

2. Bewonder de spectaculaire Zomershow

Tijdens de zomervakantie is er een bijzondere Zomershow te bewonderen in het Zomertheater! Zorg voor een goede plek en kijk naar verschillende acts. De Zomershow is meerdere keren op een dag te bezoeken tijdens de zomervakantie. Naast deze show zijn er op het attractiepark nog meer shows te bewonderen.

3. Eindeloos waterplezier in het Tikibad

Wanneer je een vakantie boekt in de Zomer op Duinrell krijg je elke dag gratis twee uur toegang tot het Tikibad. Tussen 10.00 en 14.00 uur kun je twee uur lang spetteren en de 16 unieke glijbanen proberen. Speciaal voor kids onder de 120 cm is het nieuwe kids waterpark Playa geopend! Ook is er een verwarmd waterspeelbad voor de kleintjes. Zwembandjes zijn in Playa niet verplicht.

4. Geniet van een lekker dagje strand bij de Wassenaarse Slag

Wist je dat er op slechts vier kilometer afstand een prachtig strand te vinden is? Strand de Wassenaarse Slag is een prachtig strand waar je tijdens de zomervakantie lekker kunt genieten. Op het strand zijn meerdere strandtentjes te vinden voor een lekkere lunch of een verfrissend drankje. Tip: huur een fiets bij de Fietsverhuur van Duinrell en maak er gelijk een lekker fietstochtje van.

5. Ga lekker zonnen op de ligweide bij het Tikibad

Lekker zonnen wanneer de zon schijnt in de zomervakantie? Zoek een lekker plekje op de ligweide bij het Tikibad. Misschien is zelfs het buitenbad wel geopend, waardoor je ook lekker af kunt koelen! 

Een onvergetelijke zomervakantie

Een onvergetelijke zomervakantie

Op Duinrell kun je tijdens de zomervakantie heerlijk genieten. Krijg dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark en twee uur toegang tot het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur. Daarbij is het genieten geblazen in de prachtige omgeving van het landgoed van Duinrell. Bekijk de mogelijkheden voor de zomervakantie op Duinrell!

Bezig met laden
Nu boeken