Tips tijdens de herfstvakantie

op Duinrell

Tips tijdens de herfstvakantie op een rij

Benieuwd naar leuke tips tijdens de herfstvakantie op Duinrell? Wij hebben een aantal leuke tips voor je verzameld en hieronder voor je op een rij gezet. Bekijk de tips en ontdek de mogelijkheden voor een vakantie tijdens de herst op Duinrell!

1. Lekker ravotten in het prachtige bos- en duingebied

Tijdens de herfstvakantie is het bos- en duingebied op het landgoed onwijs mooi. Ga met z'n allen een mooie wandeling maken en ga lekker ravotten in het bos. Wist je trouwens dat het landgoed van Duinrell maar liefst 110 hectare groot is? Er zijn heel veel prachtige routes om te fietsen of te wandelen.

2. Ga elke dag naar het attractiepark

Bij een vakantie op Duinrell in de herfstvakantie heb je dagelijks onbeperkt toegang tot het attractiepark! Met veel verschillende zal niemand zich een moment vervelen. Voel de wind door je haren terwijl je meezweeft in de Aqua Swing of stap aan boord van Schip Ahoi! Voor jong en oud zijn er meer dan 40 attracties!

3. Ontdek alle 16 unieke glijbanen in het Tikibad

Ook kun je genieten van overdekt glijbanenparadijs het Tikibad! Bij je vakantie tijdens de herfstvakantie krijg je namelijk gratis dagelijks twee uur toegang tussen 10.00 en 14.00 uur. Probeer alle 16 glijbanen of doe het rustig aan in de Lazy River. Speciaal voor kinderen onder de 120 cm is er kids waterpark Playa! Ook is er een verwarmd waterspeelbad voor de kleintjes.

4. Waai lekker uit op het nabijgelegen strand

Ga lekker een dagje uitwaaien op het strand. Op slechts vier kilometer afstand ligt de Wassenaarse Slag, een prachtig strand met mooie natuurgebieden als Mijendel. Het strand is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets of te voet! Tip: stap lekker op de fiets en maak er gelijk een mooie fietstocht van. 

5. Doe diverse activiteiten tijdens het entertainmentprogramma tijdens de herfstvakantie

Het entertainment team heeft een vol entertainmentprogramma tijdens de vakantie in de herfst! Met diverse activiteiten voor jong en oud is er weer van alles te doen. Ontmoet Rick de Kikker op de Promenade en maak een selfie, doe met met de speciale bingo voor kinderen of knutsel allerlei mooie souvenirs in elkaar.

Een heerlijke herfstvakantie vier je op Duinrell

Een heerlijke herfstvakantie vier je op Duinrell

Op Duinrell is er tijdens de herfstvakantie van alles te doen. Geniet elke dag van het attractiepark en ontdek alle attracties. Bij je vakantie krijg je ook dagelijks twee uur toegang tot het tropische Tikibad van 10.00 en 14.00 uur! Bekijk snel de mogelijkheden voor een heerlijke herfstvakantie op Duinrell.

Bezig met laden
Nu boeken