Tips tijdens de voorjaarsvakantie

op Duinrell

Leuke tips tijdens de voorjaarsvakantie

Benieuwd naar leuke tips tijdens de voorjaarsvakantie op Duinrell? Hieronder vind je verschillende leuke tips om te doen tijdens de voorjaarsvakantie. Bekijk de verschillende tips en de mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie tijdens het voorjaar op Duinrell.

1. Elke dag onbeperkt naar het Tikibad met het nieuwe kids waterpark Playa!

Lekker zo vaak naar het Tikibad als je wilt? Dat kan! Tijdens de voorjaarsvakantie krijg je namelijk gratis onbeperkt toegang tot het Tikibad. Ga zo vaak als je wilt van je favoriete glijbanen of doe het lekker rustig aan in de Lazy River. Ontdek ook het nieuwe kids waterpark Playa met vier unieke glijbanen! Speciaal voor kinderen < 120 cm.

 

2. Ontdek diverse winter attracties op het attractiepark

Loop een rondje op het attractiepark en ontdek een aantal winter attracties die geopend zijn! Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn een aantal winter attracties roulerend geopend! Even lekker uitwaaien in achtbaan Falcon of genieten van het mooie uitzicht in Wild Wings. Bekijk de actuele lijst met de geopende winter attracties.

 

3. Lekker uitwaaien op het nabijgelegen strand

Op slechts vier kilometer afstand ligt de Wassenaarse Slag. Dit prachtige strand is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets of te voet. Maak een verfrissende wandeling over het strand en waai lekker uit! 

 

4. Fietsen en wandelen door het mooie bos- en duingebied

Het landgoed van Duinrell is tijdens de voorjaarsvakantie prachtig! Ontdek het mooie bos- en duingebied en stippel een mooie fiets- of wandelroute uit. Tip: vraag bij de receptie om gave en indrukwekkende routes om te wandelen of te fietsen tijdens de voorjaarsvakantie.

 

5. Breng een bezoekje aan het indrukwekkende GIF! van Freek Vonk in Naturalis

Wauw: een tentoonstelling met levende dieren! Tijdens de voorjaarsvakantie kun je in de giftige wereld duiken met Freek Vonk bij Naturalis in Leiden. Maak er een gezellig en indrukwekkend dagje van! 

Vier de voorjaarsvakantie op Duinrell!

Vier de voorjaarsvakantie op Duinrell!

Geniet van een onvergetelijke voorjaarsvakantie op Duinrell. Tijdens de voorjaarsvakantie heb je dagelijks onbeperkt toegang tot het tropische Tikibad! Daarnaast zijn er een aantal winter attracties roulerend geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Voorjaarsvakantie op Duinrell
Voorjaarsvakantie op Duinrell
Voorjaarsvakantie op Duinrell

Voorjaarsvakantie op Duinrell

Bezig met laden
Nu boeken