Heerlijk weekendje weg met kinderen?

Op zoek naar een vakantiepark voor een heerlijk weekendje weg met de kinderen? Wat is er leuker dan iedere dag naar het attractiepark of samen spetteren in het tropische Tikibad? Duinrell biedt vele mogelijkheden voor een ontspannen weekendje weg met de kinderen. 

Een weekend eropuit naar Duinrell en omgeving

Wanneer je tussen april en oktober op Duinrell verblijft, is onbeperkt toegang tot het pretpark altijd bij de prijs inbegrepen. Voor de nodige verkoeling kunnen Duingalowgasten dagelijks tussen 10.00 uur en 14.00 uur twee uur gratis spetteren in het tropische Tikibad. Campinggasten betalen het voordeeltarief van slechts € 5,- voor twee uur toegang. Alle gasten mogen bovendien onbeperkt gebruik maken van het buitenbad. Perfect voor verkoeling tijdens een warm weekend!
 
Glijbaan tropisch zwembad
 
 

Voordelig weekendje weg!

Het maakt niet uit wanneer je een weekend weg wilt. Er is op Duinrell altijd wel een verblijf voor een goede prijs te vinden! We bieden het hele jaar door last minute weekendjes aan tegen hoge kortingen. Het kan ook voordelig zijn om juist ver van te voren je verblijf te boeken. Je profiteert dan vaak van vele extra's bij je boeking. Denk aan extra lang toegang tot het Tikibad, of goedkoper gebruik van bepaalde faciliteiten.

 

De ideale bestemming voor grote en kleine kinderen

In het zomerseizoen (apr-okt) kun je tijdens je weekendje weg de hele dag gratis gebruik maken van het attractiepark! Met meer dan 40 attracties is er voor iedereen wat wils. Grote kinderen kunnen hun lol op in achtbanen zoals de Falcon en de intense Mad Mill. Voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven. Naast een grote speeltuin zijn er leuke shows en familie-attracties op het park. 
 
Ook het strand is op slechts 4 km afstand. Je kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens een weekendje weg naar Duinrell! Ga shoppen in grote steden in de omgeving of geef jullie weekend een educatief tintje door een van de vele musea in de buurt te bezoeken. 
 
Falcon achtbaan
 

Weekendaanbiedingen naar Duinrell

Bekijk snel alle aanbiedingen van dit moment en boek direct een weekendje weg of profiteer van een van de andere aanbiedingen.

 

Een weekendje weg met kinderen naar Duinrell? De kinderen willen niet meer naar huis!

Bezig met laden