Een perfecte midweek op Duinrell

Een kort verblijf op Duinrell is de ideale manier om er even tussenuit te gaan in eigen land. Leef je iedere dag onbeperkt uit in het attractiepark of het Tikibad. Het vakantiepark ligt in een groene omgeving en is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in regio Zuid-Holland. Bekijk ons aanbod en boek een perfecte midweek voor het hele gezin!

Ontspanning en avontuur

  • Keuze uit comfortabele en luxe Duingalows.
  • Dagelijks onbeperkt op avontuur in het attractiepark.
  • Dagelijks 2 uur wateractie in het Tikibad.
  • Bedlinnen en schoonmaak inbegrepen.

Een midweek weg

Ben je toe aan een paar dagen weg? Een midweek op Duinrell is de ideale korte vakantie voor het hele gezin! Jong én oud kunnen zich uitleven in ons attractiepark. Geniet van meer dan 40 attracties, waaronder spannende achtbanen en attracties op het water en in de lucht. Je hebt ook nog eens het grootste indoor waterpark van de Benelux in je achtertuin: het Tikibad. Naast alle attracties en glijbanen geniet je op Duinrell van de mooie groene omgeving. Een midweek is bovendien perfect om ook de omliggende steden en stranden in Zuid-Holland te verkennen!

Boek direct je midweek!

Reserveer hieronder je overnachting in een Duingalow. Zoek zelf een periode voor je midweek weg of kies een van de beschikbare aanbiedingen voor een midweek Duinrell. 

Bezig met laden
Nu boeken