Nieuwe Zomershow ‘Cirque Magique’ op Duinrell van 15 juli tot en met 27 augustus aanstaande

De splinternieuwe zomershow Cirque Magique, die Duinrell dit jaar in het Zomertheater brengt, staat in het teken van magie. 25 jaar geleden debuteerde Hans Klok met Sittah in dit theater met de eerste Magic show die ooit in een theater werd gebracht. Het was de opmaat naar zijn inmiddels wereldwijde carrière.

Cirque Magique

De afgelopen jaren koos Duinrell voor andere concepten zoals zang, dans en musical, maar nu is het  weer tijd voor illusie. Andrew Melia vormt de rode draad in Cirque Magique. De Engelse illusionist was te zien in het televisieprogramma ‘The next Uri Geller’, waarin hij het publiek steeds weer wist te verbazen met zijn opzienbarende trucs.
 
De show heeft niet voor niets ook ‘Cirque’ in de titel. Twee acts staan hiervoor garant: Tobit & Jasmijn van de afgelopen twee jaar bekend op Duinrell. Sinds hun deelname aan Holland’s Got Talent dit jaar zijn zij ook nationale beroemdheden. In het programma waren zij te zien met de voor de Duinrell Zomershow ontwikkelde act op de eenwieler. In Cirque Magique keren ze terug met adembenemende luchtacrobatiek en een rolschaatsact.
 
Contorsioniste, ofwel slangenmens Bea Lamelas, de nieuwe ster van de show uit Portugal, was in 2016 ook te zien in Holland’s Got Talent. Zij deed de jury met haar kunsten verbaasd staan.
Een groep van 3 danseressen en 2 dansers completeert de show. Het succes van de laser wordt eveneens geprolongeerd. Onze magiër Andrew Melia blijkt zelfs met laserstralen te kunnen goochelen.
 
De spannende nieuwe zomershow is van zaterdag 15 juli tot en met zondag 27 augustus aanstaande dagelijks te zien om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur.
 
De productie en regie van Cirque Magique is in handen van Sylvia van den Akker van Rocket Agency & Events.
 

Noot voor de redactie

Bijlagen: foto’s vrij van copyright
Foto 3: Bea Lamelas
Voor meer informatie:
Peter Wijnen Public Relations               
 
 

Website
www.duinrell.nl

 

Social media

www.duinrell.nl/Facebook

www.duinrell.nl/Instagram

www.duinrell.nl/Youtube

 
Duinrell in het Wassenaarse bos- en duingebied staat voor familieplezier waarbij onzekernwoorden passie, plezier en puur zijn. Het biedt op het uitgestrekte landgoed de mogelijkheid voor een dagje uit of een korte of lange vakantie. Het attractiepark, Tikibad, vakantiepark met de Duingalows, de camping, het Duinhostel en de La Place horecafaciliteiten staan hiervoor garant.
Bezig met laden